Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, după egalul smuls în minutul 94: 'Sunt bucuros că Tavi Popescu e jucător de o sută de milioane'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate înregistrat de echipa lui în derbiul cu CFR Cluj.

"Sunt mulţumit de rezultat pentru că atunci când marchezi şi egalezi în ultimul minut, normal că eşti mulţumit. Atunci când mai eşti la mâna ta, eşti mulţumit. Altfel, trebuie să luăm jocul cum a fost. Am fost conduşi cu 2-1, 3-2, au dat gol cu spatele, au dat gol cu nu ştiu ce... Au jucat fotbal (n.r. - CFR Cluj) în prima repriză, au făcut presing, dar a doua repriză...

Citește și: Antrenorul de pe bancă al FCSB, după ce i s-a cerut demisia: 'Mie? Ok! Am auzit ceva, dar nu ştiam dacă a la adresa mea. Eram concentrat la joc'

Nu vreau să mă mai întrebaţi, a făcut antrenorul schimbările, nu are rost să mai discutăm lucrurile astea, că nu e frumos. Dacă antrenorul face? V-am zis că nu mă bag dacă merge echipa! Cum să mă bag, face omul schimbările, el face tot, dacă merge echipa, normal. (n.r. - despre Keşeru) Dacă antrenorul a văzut că nu face faţă, l-a schimbat. Sunt bucuros că Tavi Popescu e jucător de o sută de milioane. Ce a jucat Tavi Popescu astăzi, e stil de mare jucător. E posibil să mi-l ”fure” unul cu 30-40 de milioane. Adică, o echipă care e deşteaptă să-l fure cu 30-40 acum. Dacă dă 30 de milioane îl fură pe Tavi Popescu. Il dau. Dacă îl mai ţin doi ani, fără o sută nu-l dau. E jucătorul cel mai principal, a devenit mai important decât Tănase. Tănase, discret, am vorbit vu el, i-am spus: ”Te rog frumos, vezi ce faci, că te-am lăudat, dar dacă tu joci aşa, tată, nu-mi convine!”. Ce se întâmplă? O să fie schimbat, îl schimbă antrenorul. Păi, ce, antrenorul e fraier să-l lase pe teren?

Citește și: Nu se dezminte! Dan Petrescu anunță că CFR Cluj a pierdut campionatul: 'Nu ajungem campioni aşa niciodată. Titlul se va duce în altă parte'

Ce mă bucură pe mine e că a doua repriză s-a jucat numai la o poartă. E consecinţa primei reprize, că ei au alergat foarte mult (n.r. - CFR Cluj) şi nu au mai putut. Nu că s-a jucat numai la o poartă, parcă erau doi boxeri, unul era KO şi celălalt dădea. La campionat, având în vedere că echipele sunt foarte slabe, campionatul e foarte slab, sunt şanse mici, dar având vedere că jocurile tari le-am jucat şi ei au jocurile tari de jucat şi de faptul că în repriza a doua nu au mai făcut presing, pentru că au o vârstă, puţin mai mare, să zicem echilibrat. Dar şansele mari pentru ei, sunt echipă solidă, puternică, nu ai ce să spui. Singurul lucru aş dori ca Deac, nu să se accidenteze, că nu e frumos, să plece în altă parte, undeva, departe, că el le face tot, el le-a luat toate campioantele. Dacă aş putea să scap de el, că numai el face. Am vrut să-l iau, i-am reproşat lui MM tot timpul, mi-a spus că e terminat", a declarat Becali, la Digi Sport.

Citește și: Ciprian Deac, după 3-3 cu FCSB: 'Din păcate, am pierdut cele trei puncte. Am scăpat victoria printre degete'

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a XXII-a campionatului, în care gazdele au înscris ultimul gol după minutul 90.

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1 Casa Pariurilor, cu 58 de puncte, în timp ce FCSB este pe doi, cu 48 de puncte. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 38 de puncte.

Citește și: Iulian Cristea, după golul care i-a adus FCSB un punct cu CFR: Nu am văzut că a intrat mingea în poartă, colegii au sărit peste mine, eu simţeam o durere mare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.