Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali este interesat de căpitanul lui Dinamo: E posibil să îl luăm pe Nistor, dar s-ar putea să strice atmosfera

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit despre strategia de transferuri a clubului din următoarea perioadă și a recunoscut că este interesat de căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor. Finanțatorul echipei FCSB spune că mijlocașul nu ar avea locul de titular asigurat, fapt care ar putea produce reacții negative, scrie Mediafax.

"Trebuie să discutăm și să vedem ce jucători aducem. Eu i-am spus un jucător pe care aș vrea să-l aduc. Avem prea mulți jucători, vine și Olaru, n-avem ce să facem. O să vorbec cu MM (n.r. - Mihai Stoica) și Vintilă. Normal că țin cont și de zice Vintilă, el a făcut ceva extraordinar. El a creat sistemul ăsta cu unul în spatele a doua vârfuri și a adus valoare la Man și la Coman. Uite, o să vă spun. Vreau un mijlocaș. Gata, v-ați dat seama cine e. Avem prea mulți mijlocași, dar e unul bun, care îmi place mie prea mult de el. Eu vreau un atacant și un fundaș central, dacă nu doi. E posibil să îl luăm pe ăsta de la Dinamo, pe Nistor, dar mi-e frică, face gălăgie dacă nu joacă și la FCSB nu știe dacă e titular. S-ar putea să strice atmosfera la noi", a declarat Becali, duminică seara, la Digi Sport.

Citește și: Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB: 'Am trecut foarte bine peste perioada slabă. Suntem în top'

Dan Nistor are 10 pase decisive reușite în acest sezon din Liga 1, fiind pe primul loc la acest capitol. Mijlocașul a recunoscut că, în cazul în care va primi o ofertă bună din punct de vedere financiar, o va părăsi pe Dinamo. De asemenea, Nistor s-a arătat nemulțumit în mai multe rânduri de restanțele salariale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.