Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali dezvăluie jocurile de culise din Liga 1: Mi s-a propus acum doi ani ca o echipă să ne ofere un meci şi n-am acceptat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, joi seară, la Digi Sport, că în urmă cu doi ani o echipă i-a propus trucarea unui meci, însă el nu a fost de acord, anunță news.ro.

„Chiar dacă ar vrea Botoşani să spună, uite vrem să dăm meciul ăsta, eu zic ‘Nu vreau’. Vreau să fie dreptate. Mi s-a întâmplat. Mi s-a propus şi n-am acceptat. Acum doi ani, când a fost.... Nu mai vreau să discutăm de asta”, a spus Becali.

Gigi Becali a vorbit şi despre prestaţiile unor jucători la meciul cu FC Botoşani: "Buziuc, săracul, nu a mai jucat de mult, nu are ritm de joc, a venit după accidentare. Ovidiu Popescu este exponenţial pentru noi, ca Olaru, dar el nu poate să dea gol. Dacă nici de acolo nu dai gol... Nedelcu a fost prea lent, a adormit putin la primul gol. L-a schimbat antrenorul. Asta era intenţia lui, să joace 30 de minute, apoi să vadă dacă joacă o repriză şi mai apoi să vadă dacă poate juca tot meciul".

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Au marcat: Ongenda ’28 / Oct. Popescu ‘4, Moruţan ’15 (penalti acordat pentru un fault în careu), ’73 (penalti acordat tot pentru fault în careu).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.