Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali face petrecere de MILIARDE: Ce sumă scoate pentru nunta fiicei sale

teodora becali

Nunta anului în Romania se apropie cu pași repezi! Se pare că Gigi Becali va investi o sumă uriașă pentru acest eveniment! Teodora, fiica cea mare a patronului FCSB, se căsătoreşte. Mire este Teodor Mihai Mincu, în vârstă de 28 de ani, cu care Teodora are o relaţie de mai mulţi ani. Acesta provine dintr-o familie înstărită şi pare a fi pe placul lui Gigi Becali: ”Are peste 1,85 metri înălţime, exact aşa cum îmi place mie”.

Va fi nunta anului și a recordurilor pentru România. Gigi Becali va fi socru mic și a pus la bătaie o sumă record pentru a organiza fiicei sale o nuntă mai ceva ca-n povești. 500.000 de euro dă Becali pentru cea mai scumpă nuntă a anului.

Citește și: Oreste cutremură scena! Cine sunt cei care ‘au împiedicat alunecarea țării în dictatura infracțională’

Evenimentul, care se anunță unul grandios, ar fi planificat în cel mai mic detaliu chiar de socrul mic. Becali și-a dorit ca preparatele culinare tradiționale machedonești, ca și cele din bucătăria internațională, să fie pregătite de chefi celebri, anunță bugetul.ro.

Familia Becali și-a dorit ca evenimentul să se desfășoare în cea mai mare discreție. Așa că latifundiarul ar fi angajat pentru nunta fiicei sale o ”armată” de bodyguarzi, care vor avea ca scop protejarea celor aproximativ 700 de invitați. ”E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine”, a pus Gigi Becali.

Citește și: Mircea Badea răbufnește! Reacția moderatorului după declarația lui Liviu Dragnea

Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.