Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, făcut praf de presa slovenă: Unul dintre cel mai sălbatici oameni de fotbal

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a fost taxat dur de presa din Slovenia după ce a aruncat înfrângerea cu Rapid în cârca jucătorilor, în special Alexandru Crețu, jucător adus din Slovenia.

Toanele patronului de la FCSB au fost „taxate” într-un material postat de jurnaliștii sloveni de la Ekipa24. „Gigi Becali a lovit din nou”, au scris ei, în introducere.

Și au continuat: „Ia jucătorii din Slovenia și apoi îi batjocorește. Primul care a simțit furia lui Gigi Becali, unul dintre cel mai sălbatici oameni de fotbal, a fost Ante Vukusic, jucător al Olimpijei Ljubljana înainte de a merge la FCSB. Acum, povestea se repetă cu Alexandru Crețu. Românul a părăsit Maribor acum câteva luni și a semnat cu FCSB.

Becali l-a prezentat publicului în vila sa luxurioasă, care este de fapt kitsch. Apoi a spus că va construi echipa în jurul lui. A fost frumos. Cât a durat, cel puțin. Adică un timp scurt. Crețu este deja pe lista neagră a lui Becali și pare că a jucat deja ultimul său meci pentru club, după ce Becali l-a acuzat că a pierdut derby-ul cu Rapid din vina lui”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.