Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: FCSB a fost interesată de transferul lui Andrei Chindriș de la FC Botoșani

Andrei Chindriș (20 de ani) a fost dorit de FCSB. Gigi Becali a recunoscut că a avut o discuție cu omologul său de la FC Botoșani, pentru un eventual transfer al fundașului central, dar finanțatorul moldovenilor a declarat că nu e dispus să renunțe la fotbalist momentan, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Plecare de răsunet de la PRO TV! Cine părăseşte postul după 15 ani

Patronul vicecampioanei l-a remarcat pe Chindriș într-un meci din Liga 1, dar răspunsul lui Valeriu Iftime l-a făcut să renunțe la ideea transferului. ”Știu că l-am văzut o dată pe Chindriș, un meci, pentru că eu un meci trebuie să văd un jucător, nu trebuie să vad șapte. Mi-a plăcut de el că e puternic, e copil și e puternic. Și știți că eu cumpăr tot ce e tânăr și e puternic. Am vorbit cu Iftime (n.r. – Valeriu Iftime), am întrebat și mi-a zis ’mai lăsați-l, mai lăsați-l’. Apoi, n-am mai vorbit”, a precizat Gigi Becali, la Pro X.

Valeriu Iftime a recunoscut că a primit oferte din partea unor echipe, dar din Germania, nu din România. ”Sunt oferte interesante pentru Andrei Chindriș. Sunt oferte serioase din Germania. El nu pleacă acum. Nu avem un preț format pentru el. Trebuie să joace meci de meci la naționala mică și să intre în vederile primei reprezentative”, a declarat omul de afaceri.

Citește și: Veriga lipsă a fost găsită! Legătura dintre Dan Barna și serviciile secrete/Cum a fost fabricat USR-ul

Andrei Chindriș are deja 13 meciuri pentru FC Botoșani în acest sezon, în toate competițiile. El a debutat pentru România U21, în campania de calificare la Campionatul European, evoluând în toate cele trei meciuri din preliminarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.