Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali își face praf jucătorii după egalul cu Craiova: Alibec și `Lampard` Popescu sunt umiliți de patron

www.gsp.ro
Gigi Becali MM Stoica

Steaua a făcut primul pas greșit în campionat, chiar pe propriul teren. Pe Arena Națională, echipa lui Gigi Becali a făcut un egal chinuit cu CSU Craiova. Oltenii au condus, dar vicecampionii au egalat prin Gnhoere.

După meci, Gigi Becali i-a luta la țintă pe Ovidiu Popescu și pe Denis Alibec.

"Dupa rezultatul asta trebuie sa luam ce e bun. A fost fotbal la o singura poarta. S-a jucat 11 la 11, dar la o poarta, ca la antrenament. Fotbalul nu se joaca, insa, asa.

Citește și: Dezvăluire EXPLOZIVĂ a comisarului Traian Berbeceanu! „Nu este LEGAL”

E rau cand te bati singur. Ai un jucator care da pasa la adversar, nu stiu ce se intampla cu Ovidiu Popescu. Imi pare rau, nu mai e ala caruia i-am dublat salariul. El s-a vazut cu 12 mii pe luna si nu mai joaca!

Noi am avut si alte ocazii, s-a jucat la o singura poarta. Dar eu nu inteleg de ce nu jucam asa de la inceput, de ce doar in repriza a doua?! Asta trebuie sa-mi spuna un specialist, ca eu nu inteleg.

Conta absenta lui Budescu daca mancam bataie sau daca nu jucam la o poarta. Dar noi am jucat la o poarta, am atacat continuu.

Eu as vrea ca toate meciurile sa fie asa, sa atacam cum am atacat astazi.

Citește și: Amenda care aproape închide o televiziune! 3 MILIOANE de euro pentru remarci homofobe

Nu stiu cand se rezolva problema fundasului central, cred ca zilele acestea.

Ce este cert e ca avem nevoie si de fundas central, si de doi mijlocasi centrali. Cred ca noi nu legam cum trebuie jocul la mijloc, acolo unde se da ora exacta. Pintilii e bun, dar el este distrugator. Pana cand revine Budescu, ne mai trebuie un mijlocas central.

Ovidiu Popescu, cu parere de rau, nu e de Steaua.

De Momcilovic mi-a placut foarte mult.

Eu cred ca jocul de astazi a fost o repetitie pentru Plzen. Ati vazut ca i-am schimbat pe Pintilii, Teixeira si Gnohere, ca trebuiau menajati.

Citește și: Dispare Coca Cola Zero! Cu ce va fi înlocuită și de ce

Alibec va juca la Plzen. Si astazi putea sa joace, dar el este mai suparacios, mai alintat asta. A vazut ca i-am luat banderola si a zis ca-l doare. Dar eu nu ma supar pe el. Alibec e Alibec! El chiar daca greseste, chiar daca il doare, el e fotbalistul care scoate o lovitura libera si marcam gol!

Banderola o va lua inapoi cand nu va mai protesta cu mainile pe sus", a spus Gigi Becali dupa Steaua 1-1 CSU Craiova.

Filipe Teixeira: "A fost o primă repriză grea, am intrat în teren încercând să facem presing sus, dar nu prea ne-a ieșit. Adversarii noștri au fost foarte bine pregătiți.

Citește și: Veste bună în tenisul românesc! A rămas însărcinată

În cele din urmă, au reușit să marcheze în poarta noastră, cred că nemeritat. Am avut două-trei ocazii clare în prima repriză, dar asta e. Am egalat în repriza secundă, dar nu am putut mai mult. Sunt foarte încrezător că putem merge mai departe după meciul cu Plzen. Într-adevăr, avem și o primă consistentă, dar important e să ne pregătim foarte bine și să arătăm că putem să câștigăm.

Viktoria nu e deloc o echipă slabă, trebuie să avem răbdare, trebuie să fim încrezători, să nu luăm gol pentru că sunt convins că noi vom reuși să marcăm", a spus Teixeira.

Citește și: Simona Halep dă lovitura! Și-a deschis o nouă afacere

Nicolae Dică: "Consider că meritam să câștigăm în această seară. Ne-am creat foarte multe ocazii de a marca. Păcat că am primit un gol foarte ușor, cu o minge pe zona centrală. Știam că sunt periculoși acolo, că au jucători de viteză.

Important e că am avut reacție. Băieții au reușit să egaleze. În repriza a doua am dominat în totalitate. Am întâlnit o echipă bună, agresivă.

La Plzen ne așteaptă o deplasare grea. Înainte de joc am vorbit cu Pintilii și Teixeira și le-am spus că-i voi schimba la pauză pentru a fi proaspeți la Plzen. Și cu Gnohere la fel am decis, ca în ultimele 20 de minute să-l am proaspăt, pentru că nu știu ce se va întâmpla cu Denis Alibec.

Citește și: Minodora a rupt tăcerea după moartea Denisei! Nu s-a mai putut abține

Miercuri sper să ne calificăm. Important e să avem atitudine. Vizita patronului are un impact pozitiv. I-a încurajat pe băieți", a spus Dică.

Mihai Bălașa: ”După o primă repriză slăbuță, eu zic că în partea a doua am jucat foarte bine. Eu rămân în fiecare zi după antrenament să exersez loviturile libere. Nu m-ați văzut până acum executând pentru că abia acum am prins încredere în mine. Mesajul patronului a fost unul foarte clar, care rămâne în vestiarul nostru. Avem o atmosferă foarte bună la echipă".

Citește și: De tot râsul! Mircea Badea, ironie fără precedent la adresa lui Dragnea și a șefei DNA. Vezi aici cum arătau cei doi în tinerețe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.