Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali iese la rampă după egalul Stelei cu Sporting: Pe cine a criticat

www.gsp.ro
Gigi Becali MM Stoica

Steaua a făcut un rezultat mare în Portugalia, cu Sporting Lisabona. Pe stadionul ''Jose Alvalade'' din Lisabona, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor, vicecampionii României au obținut un rezultat de egalitate, fără să primească gol.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

La finalul meciului, patronul Stelei Gigi Becali, s-a declarat încântat de meci și e convins că Steaua se poate califica în grupele Ligii după returul de la București.

"Ocaziile importante le-am avut noi. Sunt mulţumit de joc, de rezultat, dar nemulţumit de ghinion. Trebuie să dăm două goluri, pentru că o echipă ca Sporting va marca la Bucureşti şi noi trebuie să dăm două. Enache şi Alibec au fost singuri cu portarul, de aia spun că am avut ocazii mai importante. Ei nu sunt de nebătut. Nu sunt ca Barcelona sau Real Madrid. cred că îi putem învinge la Bucureşti cu publicul. L-am pierdut pe Pintilii, dar revine Budescu.

Citește și: Rezultat mare obținut de Steaua: Vicecampionii României au remizat cu Sporting Lisabona, în Portugalia

Suntem bucuroși că rămânem cu șanse de calificare. Dacă nu ne calificăm, toate ni se spulberă. Nu trebuie remarcat Niță că nu am văyut o paradă așa de mare a lui Niță. El e cel mai bun din România, dar în seara asta nu ne-a salvat el că nu a avut ce apăra. În benzi au doi jucători periculoși, ăia negri. În rest nici atacantul ăla care a dat 37 de goluri nu a făcut nimic. Să sperăm într-o calificare. Avem o șansă. Sunt mai buni ca noi, ar îi poți bate. De Golofca mi-a plăcut cum a jucat. Trebuie să mai capete încredere", a spus Gigi becali la DigiSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.