Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îi critică dur pe Filip, Morais şi Golofca: Parcă au uitat fotbalul

Gigi Becali

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi seară, că jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică parcă au uitat fotbalul la meciul cu Viktoria Plzen, scor 0-2, în grupa G a Ligii Europa.

"Parcă am uitat fotbalul. S-a văzut relaxarea, Filip era depăşit, Junior Morais parcă nu-l recunosc. O să mă duc personal să discut cu el, poate are probleme în familie. Nu pricep ce se întâmplă cu el. Nu sunt supărat, nu am de ce. Avem zece puncte oricum, chiar dacă ei fac egal cu Beer Sheva, tot pe primul loc suntem. Era un joc cu coeficient UEFA, cu 300.000 de euro, dar mai important este meciul cu Astra. Banda stângă este complet descoperită. Mi-a plăcut Vlad, a făcut o impresie bună. El a demonstrat meciul ăsta, va fi un mare portar. L-am remarcat pe Tănase, are sânge rece, e fotbalist, altfel, nimic de remarcat. Alibec trebuie să treacă de perioada asta, să se pună la punct cu pregătirea fizică. El încearcă, doreşte, dar nu poate. E greoi...Golofca e vai de capul lui, parcă nu e pentru fotbalul ăsta, e prea mic. În ultima etapă trebuie să tragă toţi tare", a declarat Becali la Pro X.

Pentru finanţatorul stelist cel mai important meci este cel cu Astra, de duminică, din Liga I: "Vom vedea ce se întâmplă din iarnă, să jucăm cu Astra şi apoi vom vedea. Dacă te-a bătut Iaşi nu trebuie să-ţi fie teamă de Astra? Trebuie să ne temem de fiecare echipă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.