Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îl face albie de porci pe Edi Iordănescu: 'Nu-mi pare rău că a plecat. Mai bine că am scăpat. Ce rezultate a avut? Ce a făcut?'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali

Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că nu regretă rezilierea contractului cu antrenorul Edward Iordănescu, precizând că e mai bine că a scăpat de acesta.

"Pe Iordănescu nu l-am dat eu afară, a plecat el. Dacă îl dădeam afară, trebuia să dau banii, adică 500.000 de euro clauza. Şi chiar dacă ar fi aşa, ce, am încălcat legea? Care rezultate a avut? Ce a făcut? Nu a obţinut 22 de puncte din 24... Sunt 22 din 29. Mie nu-mi convine. A venit el când aveam 7 puncte distanţă faţă de CFR Cluj. Acum sunt 8. Aşa facem noi socoteala. Nu am încercat să-l conving să mai rămână. Nu îmi pare rău că a plecat. Foarte bine dacă jucătorilor le pare rău. Eu nu regret că a plecat, mai bine că am scăpat. Ce să fac? Să-l ţin legat? Cum să-l conving? Chiar îi găsesc scuze, că a fost Covid, că a lipsit Coman, ba accidentări... a ajutat Dumnezeu şi am ajuns unde suntem, că puteam fi şi mai rău. Dar asta nu înseamnă că eu, ca patron, nu am voie să spun că nu joacă echipa... că altfel el se supără şi activează o clauză şi banii îi donează la oameni. Păi tu te joci cu mine? De la el au plecat toate tâmpeniile astea şi s-au iscat toate nebuniile astea. Că, vezi Doamne, a fost lezat c-am spus că nu joacă echipa. Păi tu eşti antrenor şi comunici cu şefii de galerie? Aşa se face? El credea că o să-l ţină galeria (n.r. - în funcţie). Ai ceva la cap? Păi galeria te ţine vreodată? Ce, suntem la Partidul Comunist Român, să mergem la sindicat?", a afirmat Becali.

Becali nu a găsit deocamdată un înlocuitor pentru postul lăsat liber de Edward Iordănescu, dar a subliniat că nu îl va instala pe Mirel Rădoi, cel care a anunţat duminică seara că nu va mai continua în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României.

"Nu ştiu ce antrenor vine, o să vedem. De următorul meci Pintilii se ocupă. Dică dacă e o variantă? Nici nu ştiu... Mirel Rădoi? Mirel, nu. Nu mă mai cert cu finul. M-am certat cu el, acum nu vreau să mă mai cert cu finii mei sau cu naşii mei. Eu i-am dat mesaj lui Mirel, a făcut foarte bine, a plecat de la naţională şi gata. I-am zis 'Bravo, trebuia să faci asta mai de mult'. Cu jucătorii ce să vorbesc, îi interesează pe ei cine e antrenor? Ei să câştige meciul şi să ia banii. Auzi,că au plâns că nu ştiu ce... nu îi interesează pe ăia. În plus, eu sunt prieten cu jucătorii, ce zic eu, ei aia fac. M-am achitat tot timpul faţă de ei. Dar la ora asta nu ştiu cine să vină. Dar niciodată nu vor mai fi contracte din astea cu clauze. La FCSB eu pun clauze, nu pune antrenorul. Eu trebuia să pun clauză că dacă nu recuperează 2 puncte faţă de CFR în 10 etape să plece. Şi Edi nu a recuperat. Ci chiar a crescut de la 7 la 8. Noul antrenor poate să vină azi sau peste 30 de zile, aşa zice regulamentul. Dacă găsim repede antrenor, îl punem, dacă nu, nu", a menţionat Becali.

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, duminică, încetarea contractului cu antrenorul Edward Iordănescu, pe cale amiabilă, fără pretenţii financiare din partea tehnicianului, care avea o clauză de reziliere unilaterală a înţelegerii în valoare de 500.000 de euro.

Edward Iordănescu, 43 de ani, a preluat conducerea tehnică a FCSB la 18 august, după ce în primele 5 etape ale Ligii I echipa fusese pregătită de Dinu Todoran. Contractul său era valabil până la sfârşitul sezonului 2021-2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.