Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îl 'mitraliază' pe Cioloş cu versete din Biblie: 'Nu mai vorbesc cu el până nu face...'

F. P.
gigi becali

Cunoscut ca un ortodox fervent, omul de afaceri Gigi Becali îl critică pe premierul Dacian Cioloş pentru un gest, deşi recunoaşte că are o impresie bună despre el. Patronul echipei de fotbal Steaua îl "mitraliază" pe Cioloş cu versete din Biblie, după ce premierul a depus jurământul de investitură cu mâna pe Constituţie, nu pe Biblie şi a omis să-şi facă semnul crucii.

Gigi Becali a mărturist că-l stimează pe Dacian Cioloş încă de când era parlamentar şi l-a audiat în Comisia pentru Agricultură. Acum, latifundiarul din Pipera e radical şi ameninţp că nu va mai vorbi cu Dacian Cioloş până premierul nu-şi face semnul crucii.

"Am fost mândru când l-am audiat în Comisia de Agricultură, m-am mândrit cu el. Este un român care a răspuns în trei limbi străine şi a fost aplaudat în sală, la comisii. Îl cred de bună credinţă, dar vreau să-i spun aşa: Credinţa, spune în Psalmi şi în Psaltire, Împăratul David: 'Am vorbit de ţine şi te-am lăudat în adunare', deci nouă nu trebuie să ne fie ruşine, domnul Cioloş să mă ierte, că am o adevărată stimă pentru el şi cred că e un om competent, dar îi spun aşa: dacă nu faci crucea, poţi să faci tu ce vrei, că n-o să mai conduci tu niciun guvern, pentru că spune aşa: Dacă nu zideşte Dumnezeu casa, degeaba se osteneşte ziditorul... Să apuce să facă crucea, că e un om bun şi îl simt că e de bună credinţă, din discursul lui. Până nu face crucea nu mai vorbesc cu el", a declarat Gigi Becali, potrivit cancan.ro.

Vezi şi: Cioloş lămureşte controversele legate de religia sa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.