Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali l-a criticat pe unul dintre tinerii aduşi de Dică la Steaua: 'Nu m-a convins'

www.gsp.ro
Gigi Becali MM Stoica

Daniel Benzar și Dennis Man au decis meciul celor de la Steaua contra Chiajnei, 2-1, marcând golurile victoriei. Gigi Becali i-a lăudat pe cei doi tineri, dar l-a criticat pe al treilea, Robert Grecu, despre care a spus că nu a avut nicio realizare. Despre Man și Benzar, patronul stelist a spus că trebuie să fie mai bun în duelurile directe.

"Mi-a plăcut foarte tare de Benzar. O singură chestie îi trebuie. E nevoie să mai exerseze în duelurile unu contra unu. Și Man mi-a plăcut, dar și el trebuie să exerseze duelurile directe. Ca să ai mare valoare, foarte mare, trebuie să fii bun în duelurile unu contra unu. Stanciu nu putea să facă asta. Benzar mi-a plăcut din primul meci în care l-am văzut. Joacă fără emoții și aleargă mult. E fâșneț și paseză bine.

Grecu nu m-a convins. Nu a avut nicio realizare. Mihai Stoica zice că e bun, dar cât a jucat nu a avut nicio realizare. Trebuie să facă un singur lucru ca să-mi ia ochii. Man, când a intrat, m-a încântat de la început. La fel și Benzar", a spus Becali la TV Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.