Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali l-a dat pe Mihai Bălașa la CSU Craiova și a luat un fundaș de la olteni: 'Dacă e mai rău decât Bălaşa, m-am păcălit eu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

FCSB şi U Craiova s-au înţeles în privinţa schimbului verii în Liga 1. Hotărât să scape de Mihai Bălaşa, finanţatorul a acceptat o ofertă de schimb cu Tiago Ferreira, de la Universitatea Craiova, iar mutarea a intrat în linie dreaptă.

Gigi Becali a recunoscut că s-a înţeles în privinţa aducerii unui fundaş central. Alesul e Tiago Ferreira, în vârstă de 26 de ani, fundaşul central din apărarea lui Corneliu Papură. Craiova nu rămâne descoperită şi se va alege cu Mihai Bălaşa, căzut în dizgraţie la FCSB.

Citește și: Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri! Legatura dintre PSD și interlopii din Olt

Finanţatorul a recunoscut că a fost sunat de un aproapiat al lui Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova, şi a acceptat imediat: "L-am luat pe Thiago Ferreira de la Craiova. Azi l-am luat. M-a sunat aseară pe la 23:00 un prieten de-al lui Rotaru şi mi-a zis ”Tu vrei să scapi de Bălaşa şi Rotaru de Tiago. Nu vreţi să faceţi schimb?” Au acceptat şi jucătorii. Nu are drept de joc cu Mlada Boleslav. Dacă e mai rău decât Bălaşa, m-am păcălit eu. Am zis ”da” din prima secundă", a declarat Becali, miercuri seară, la DigiSport.

Tiago Ferreira a venit la Craiova în 2017, s-a impus ca titular la echipă şi a jucat în 65 de meciuri, timp în care a cucerit Cupa României. Fotbalistul a mai trecut pe la echipa a doua a lui FC Porto, Uniao Madeira, Zulte Waregem şi Boavista.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Cu ăștia nu se mai poate, desființați și reînființați, dar reangajați doar unii

Mihai Bălaşa are 24 de ani, a jucat 78 de partide la FCSB şi a mai jucat la Viitorul, Roma, Crotone şi Trapani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.