Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Christoph Daum: 'Jignește poporul român. Vreau să mâncăm bătaie cu 7-0!'

AGERPRES
Christoph Daum

Gigi Becali, finanțatorul celor de la Steaua, a declanșat o serie incredibilă de acuze la adresa selecționerului Christoph Daum, din cauza căruia spune că a ajuns să nu mai urmărească meciurile naționalei.

"Din cauza antrenorului care este acolo nu mă mai uit la meciurile României, nu mă mai interesează. Vreau să luăm bătaie cu 7-0, ca să terminăm cu el! Vreau să mâncăm bătaie! Două bătăi tari vreau să luăm, ca să terminăm cu el. Altfel nu scăpăm de el. E dureros ce spun, dar vreau să mâncăm bătaie ca să scăpăm de Daum!

El jignește poporul român, nația noastră, jignește prin agresivitatea lui. Se crede superior nouă, dar noi îi știm trecutul. Dacă așa am ajuns, vai de capul nostru! Când îl văd, dau pe alt program. Că el pregătește viitorul. Du-te în Germania și pregătește viitorul! De aia vreau să mâncăm bătaie 5-0, ca să nu mai pregătească el viitorul", a declarat latidundiarul, la ProX.

În opinia lui Becali, Gheorghe Hagi ar fi cea mai indicată soluție pentru postul de antrenor al naționalei după ce contractul lui Daum va lua sfârșit. "E cea mai bună variantă de selecționer. Mai bun ca Hagi poate să fie cineva? A demonstrat-o, a câștigat campionatul cu o echipă de copii. Mai mult fotbal ca Hagi nu știe nimeni. Nu poate nimeni să reprezinte mai bine România decât Hagi", a declarat George Becali, la ProX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.