Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, la un pas de a renunța la transferul lui Dan Nistor: Am ridicat oferta. Dacă nu vor, nu are rost să o lungim

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a anunţat că roş-albii îl vor reclama pe finanţatorul FCSB, Gigi Becali, la comisiile FRF pentru că acesta l-a contactat pe Dan Nistor, dorind să-l transfere sub comanda lui Dică, deşi e sub contract cu trupa din "Ştefan cel Mare".

Becali susţine că nu l-a contactat direct pe jucător şi, mai mult, spune că totul depinde de calificarea FCSB-ului în grupele Europa League. Dacă roş-albaştrii trec de Rapid Viena, joi, 30 august, urmând a fi returul play-off-ului, omul de afaceri e dispus să urce oferta la 800.000 de euro.

"Eu am făcut o ofertă pentru Nistor, alte lucruri nu le ştiu. Dacă îmi face plângere, vă spun eu care e penalitatea: 1500 de lei amendă! Asta doar dacă tu contactezi jucătorul, dar eu nu l-am contactat. Când abordezi clubul, poţi să abordezi şi impresarul. Pe jucător nu l-am abordat. Dacă impresarul nu făcea publică treaba, eu nu o făceam. M-aţi întrebat şi eu nu pot să mint.

Nu ştiu dacă povestea e închisă. Despre Nistor putem să vorbim joi. În funcţie de ce se va întâmpla joi, dacă ne calificăm, oferta rămâne valabilă. Eu am ridicat oferta la 800.000 de euro. Dacă oamenii nu vor să-l dea, n-are rost s-o întindem", a declarat Becali la Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.