Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: 'Mi-am bătut joc de Bălaşa. I-am dat 25.000 de euro să se ducă la Craiova'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a afirmat că i-a plătit suma de 25.000 de euro fundașului Mihai Bălașa pentru a se transfera de la echipa sa la Universitatea Craiova, potrivit Mediafax.

Ultimul meci al lui Bălașa la FCSB a avut loc pe 5 august, în meciul de pe terenul Astrei, încheiat cu victoria giurgiuvenilor, 2-1. Deși a început ca titular, Bălașa a fost înlocuit în minutul 40 cu Ionuț Vînă. La finalul partidei, Gigi Becali a recunoscut că el a fost cel care a comandat schimbarea, deranjat fiind de greșeala apărătorului de la primul gol al Astrei.

Citește și: WTA are un nou LIDER - Pe ce poziție se situează Simona Halep la începutul acestei săptămâni

"Ca să vezi cum mi-am bătut joc de Bălaşa, i-am dat 25.000 de euro să se ducă la Craiova, aşa m-am folosit de el! I-a tăiat capul cineva? A luat salariul la timp, el nu ştia că putea fi schimbat? Nu ştiu dacă e normal sau nu să fie schimbat, dar regulamentul permite. Băi, nene, dacă îi dau 25.000 de euro lui Bălaşa când mă despart de el, înseamnă că-l umilesc?”, a declarat Becali, duminică seară, la DigiSport.

Mutarea lui Mihai Bălașa la Universitatea Craiova a fost oficializată vineri. Deși Becali a dezvăluit că s-a înțeles cu patronul formației din Oltenia pentru un schimb cu fundașul Tiago Ferreira, portughezul întârzie să semneze cu FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.