Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: Mihai Pintilii nu cred că va mai juca până la vară, o să-i propunem să rămână în club

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a lăsat de înțeles că mijlocașul Mihai Pintilii (35 de ani), căpitan al echipei, și-ar dori să se retragă la finalul acestei sezon, urmând să îi fie propusă, ulterior, o funcție în cadrul clubului, scrie Mediafax.

Becali spune că are prea mulți jucători tineri, cu potențial ridicat, pe postul de mijlocaș, astfel că Pintilii nu și-ar mai putea face loc în echipa celor de la FCSB.

"Pintilii a zis: . Nu cred că va mai juca până la vară, o să-i propunem să rămână în club. E putere prea mare la mijloc, acum explodează Moruțan. Ce poți să-i mai faci? Moruțan mai e și favoritul meu. Mai sunt Oaidă, Popescu, Nedelcu, Vînă și mai e și Tănase. Nu ai ce să le faci", a declarat Becali, marți, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Pep Guardiola nu se grăbeşte să semneze un nou contract cu Manchester City: Să vedem dacă îl merit

Mihai Pintilii a revenit la FCSB în ianuarie 2016. În acest sezon, fostul internațional a evoluat în doar șapte partide, el suferind o accidentare.

De-a lungul anilor, Pintilii a mai trecut pe la echipele Jiul Petroşani, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, Al Hilal (Arabia Saudită) şi Hapoel Tel Aviv (Israel). Cele mai bune realizări le-a obţinut în tricoul formației FCSB, unde și-a trecut în palmares două titluri de campion şi o Supercupă a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.