Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: N-a fost un joc extraodinar, dar ce poţi să spui când câştigi cu 2-0?

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, joi, că FCSB nu a evoluat extraordinar cu Rudar Velenje, în Liga Europa, dar nu poate spune nimic rău, atât timp cât echipa antrenată de Nicolae Dică a câştigat cu 2-0, potrivit news.ro.

"Dacă câştigi 2-0, ce poţi să spui? Ăsta era scopul. E adevărat că nu a fost joc extraordinar, dar ce poţi sa zici când câştigi cu 2-0? Am jucat cu o echipă care a încurcat mai mult (n.r. - Rudar). Nu am avut un joc extraordinar, probabil dacă era nevoie de mai mult, dădeam mai mult. I-am spus lui Dică că declaraţiile mele la cald după meci au fost la nervi (n.r. - despre jucători, după Astra) şi că nu e niciun fel de problemă, Tănase, Coman, Bălaşa sunt jucători de bază. A vrut să joace fundaş central cu Momcilovici. Mi-a plăcut ceea ce e mai important, că e 2-0 şi putea să fie patru şi ca să spun că nu mi-a plăcut ceva... Într-adevăr, în prima repriză au fost nişte neatenţii care nu trebuie să le ai. Putem să primim un gol. A doua repriză, nu a mai contat. În repriza a doua, am văzut mai multă posesie, am controlat jocul fără pobleme, nu am avut nicio emoţie", a declarat Becali, la Digi Sport.

Citește și: FC Viitorul a făcut egal cu Vitesse Arnhem: Fosta campioană a condus cu 2-0 și a avut un om ELIMINAT

Referindu-se la viitorul meci, derbiul cu Dinamo, din campionat, Becali a lăsat să se înţeleagă că rivala e la fel de slabă ca Rudar Velenje.

"Nu mai vreau să mă laud şi să fac trufie. Cum să-mi fie frică de Dinamo? Dinamo e tot ca ăştia. Cum să-mi fie frică de Dinamo?", precizat el.

FCSB a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa slovenă Rudar Velenje, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Au marcat Man '4 şi Teixeira '74. Returul va avea loc la 2 august, la Bucureşti.

Dacă va trece de Rudar, FCSB va evolua cu Hajduk Split (Croaţia) sau cu Slavia Sofia (Bulgaria), în turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.