Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali nu a mai rezistat și i-a dat cartonașul roșu lui Joyskim Dawa: De aia l-am și schimbat!

prosport.ro
Joyskim Dawa

FCSB a fost egalată în minutul 95 la Ploiești. Meciul dintre Petrolul și FCSB încheindu-se la egalitate, scor 2 - 2. În urma acestui rezultat, dar și a jocului prestat de anumiți jucători, patronul roș - albaștrilor nu a mai rezistat și a intrat în direct la o emisiune TV.

Joyskim Dawa, fundașul adus chiar de patronul FCSB la echipă, a avut o intrare dură la Sergiu Hanca și a primit doar cartonașul galben din partea arbitrului. Latifundiarul din Pipera nu a stat pe gânduri și după 10 minute a decis schimbarea favoritului din apărarea roș-albaștrilor.

"Dawa, clar, de aia l-am și schimbat! Dacă eram arbitru și îmi spunea la pauză cineva, îi dădeam al doilea galben la prima fază, după startul reprizei a doua. (n.r. Dacă vedeați ce era la gura lui Dawa...) O fi fost la gura lui, dar Hanca are dreptate! Facem fotbal sau ne rupem picioarele? Păi, ce e asta? Ce riscant, nu se poate! Ce faci, mă? N-are scuză. Dacă ating mingea, trebuie să-i rup capul omului? Dacă a jucat mingea, ce? A fost în genul lui Onea. Eu mă gândesc la ce-aș fi făcut eu, de aia l-am scos. Hai să fac dreptate măcar, îi dau eu al doilea galben! Petrescu a arbitrat foarte bine, numai că n-a văzut. Putea să intervină VAR-ul, să spună roșu", a spus Becali, la Fotbal Club.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.