Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali nu-l slăbește pe Talpan: 'Dacă îi dau 5.000 de euro pe lună, uită de CSA'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce CSA a decis să-l sancționeze pe Florin Talpan, juristul Armatei, și a cerut ca acesta să fie dat afară.

"Este mare lucru că Senatul i-a chemat pe ministrul apărării naţionale și pe şeful Statului Major General. Aș vrea să fiu și eu acolo. Sau măcar să citească Articolul 40 din Legea 26 din Registrul Comerțului. Acolo se spune clar că o societate poate lua numele de la titular sau de la succesor. Eu am luat de la succesor, de la Asociația lui Păunescu.

Citește și: BOMBĂ în sportul mondial: O campioană olimpică, depistată POZITIV la un control antidoping - FOTO

Să zicem că ar fi ceva în neregulă, dar dacă nu poți face fotbal, de ce vrei să mă distrugi? Eu pot aduce zeci de milioane de euro în țară.

Talpan nu este întreg! El strică imaginea Armatei. Acolo sunt oameni buni, de ispravă, care nu-i pot permite lui Talpan să facă ce vrea. El denigrează imaginea Ministerului. Trebuie dat afară. Eu dacă îl chem la Steaua și îi dau 5.000 de euro pe lună, uită de CSA.

Nu Talpan a câștigat procesele. Cred că au fost câștigate prin trafic de influență. Generalul Zisu este vinovat de tot pentru că are mare influență. Și el s-a implicat.

O să cer 2 milioane de euro despăgubiri și voi cere anularea celor 7 mărci pe care le are CSA. Și mă voi îndrepta în instanță împotriva celor care au plătit 100.000 de euro taxă de timbru în procesul în care cer despăgubiri", a spus Becali la Sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.