Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: Nu regret că am mers la TAS, lui Gică Hagi, dacă nu îi trece supărarea, e treaba lui

www.gsp.ro
Gigi Becali Gică Hagi

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că nu regretă că a contestat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) titlul cucerit de FC Viitorul, chiar dacă a pierdut procesul, precizând că lui Gheorghe Hagi dacă nu îi trece supărarea e treaba lui.

"Nu regret că am mers la TAS. Nu îmi pare rău de ce fac în viață. Singurele pe care le regret sunt păcatele în fața lui Dumnezeu. Altfel, că am mers în justiție, nu am de ce. Am fost, am recunoscut că e campion, felicitări. E adevărat, parcă mă doare așa inima de banii ăia, 75.000 de euro, pe care i-am dat. Dar în rest nu. Gică nu mi-a răspuns la mesaje (n.r. — mesajele de felicitare trimise după verdictul de la TAS). Iar este acid Gică? Ce mai vrea, că e campion acum. Nu i-a trecut supărarea, o să-i treacă. Dacă nu-i trece, e treaba lui. Eu am zis că poată să spună ce vrea, eu nu-i mai răspund, nu mă cert cu el", a spus Becali, scrie agerpres.ro.

Tribunalul Sportiv de la Lausanne a respins la 13 iulie apelul clubului FCSB, confirmând că FC Viitorul este campioana României în sezonul 2016-2017, așa cum a decis anterior și Comitetul Executiv al FRF în 5 iunie 2017.

Echipa FCSB a pierdut titlul de campioană în ediția 2016-2017 a Ligii I în fața echipei FC Viitorul Constanța. FC Viitorul a încheiat cu același număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câștigând cu 3-1 pe teren propriu și remizând la București, 1-1.

Conducerea FCSB a contestat la TAS câștigarea titlului de către FC Viitorul susținând că Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obținute în meciurile directe cu gruparea din Ovidiu se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 și nu doar meciurile din play-off, așa cum au menționat LPF și FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.