Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, patron FCSB: 'Nu îmi explic de ce Budescu și Alibec nu au făcut la noi ce fac la Astra'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB a declarat, miercuri, că nu își poate explica motivul pentru care Constantin Budescu și Denis Alibec nu au dat același randament la FCSB ca cel pe care îl dau la Astra, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ludovic Orban iese la rampă! Ce se va întâmpla, de fapt, cu vărsta de pensionare

Gigi Becali a declarat, pentru ProSport, că nu regretă că a întrerupt colaborarea cu Bogdan Andone și a ținut să le transmită giurgiuvenilor că este sigur de faptul că FCSB va încheia campionatul pe primul loc: ”Nu îmi pare rău că m-am despărțit de Bogdan Andone, dar bravo lui! A făcut treabă bună la Astra, nu mă așteptam să aducă echipa lui pe primul loc în Liga 1. Andone a dat dovadă că știe să lucreze cu Alibec și Budescu, dar îi asigur eu pe cei de la Astra că tot după FCSB vor termina campionatul. Pe primul loc o să fim noi, iar pe doi Astra. CFR o să termine campionatul pe locul trei”.

Citește și: PSD lovește în Guvern: A respins proiectul de lege

”Nu putem să ne facem că nu vedem treaba bună făcută de Andone acolo, dar mai este mult până departe. I-am avut și eu pe Budescu și Alibec și chiar nu îmi explic de ce la noi nu au făcut treaba pe care o fac acum la Astra. Le-am asigurat la noi toate condițiile, iar Alibec știe că am făcut multe pentru el, poate chiar prea multe. Însă, în acest campionat mai este și FCSB, iar eu am încredere în Vintilă și sunt singur că nu o să mă mai dezamăgească”, a mai spus finanțatorul roș-albaștrilor.

În clasamentul Ligii 1, Astra Giurgiu se află pe primul loc, cu un total de 40 de puncte, în timp ce FCSB ocupă locul 5, cu 33 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.