Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali pregătește noi transferuri - O să iau doi fundaşi centrali, nu mai vreau să am adormiţi pe teren

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, duminică seară, după meciul câştigat de FCSB cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei FC Botoşani, că este nemulţumit de fundaşii centrali Bogdan Planici şi Mihai Bălaşa, el precizând că aceştia trebuie “să scoată flăcări pe nas”, şi că abia aşteaptă să înceapă perioada transferurilor, pentru a aduce doi jucători pentru centru defensivei.

“Mulţumit de scor, dar a doua repriză ce s-a întâmplat nu-mi convine. Avem echipă valoroasă şi de talent, dar nu solidă, puternică. Când ai 2-1, dacă nu ai posesia, nu eşti echipă mare. Abia aştept să vină iarna să facem transferuri pentru că avem nevoie de doi fundaşi centrali, de mijlocaşi… Vreau neapărat doi fundaşi centrali. Nu îi mai recunosc pe fundaşii centrali. Vreau să-i văd pe amândoi pe bancă pe ăştia, pe fundaşii centrali. Iau doi fundaşi centrali, nu ştiu pe care. Ca titulari, normal. Dacă n-avem… Vreau să am doi fundaşi centrali ca lumea. Nu mai vreau să am adormiţi pe teren. Bălaşa e fotbalist şi el, nu e de aruncat, stă pe bancă. Vreau să scoată flăcări pe nas şi Bălaşa şi Planici cu CFR”, a spus Becali la Digi Sport.

El a precizat că nu i-a fost teamă la partida cu FC Botoşani, deoarece ştie că FCSB “are reacţie”. “Normal, Botoşaniul s-a văzut că a jucat. Orice echipă care joacă cu FCSB primeşte 3-4, dar trebuia să primească 3-4 în prima repriză. Le-am dat două goluri, trebuia vreo patru să dăm”.

Gigi Becali l-a lăudat pe Florin Tănase, spunând că munceşte mult. În schimb, Becali l-a criticat dur pe Alexandru Stan: “Stan crede că e la teatrul Boema, nu joacă fotbal, e la teatru. Dacă e după accidentare trebuie să dai loburi la mişto? Ce, eşti la tenis? Pasezi cu lob?”

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Golofca ’23 pentru gazde şi Gnohere ’14, Filip ’38 şi Rusescu ’86 pentru oaspeţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.