Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, prima reacție la dezvăluirile lui Tolontan despre afacerea dintre FCSB și Primăria Capitalei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat o anchetă prin care arată că Primăria Capitalei a dat un contract fără licitație către FCSB-ul condus de Gigi Becali, pentru mentenanța la gazonul Arenei Naționale. Gigi Becali susține că nu este nimic în neregulă, chiar dacă Gabriela Firea este fina lui și primar general al Capitalei.

”Dă dovadă de slugărnicie, pentru că el știe despre ce e vorba (...) Glumele mele, că Arena Națională e a mea, că eu fac ce vrea, el știe că erau glume. Dacă el nu le înțelege, va rămâne fanfaron toată viața lui, nu eu. Eu am 60 de ani, nu face el fanfaronadă cu Becali.

Vă dau cuvântul meu de onoare, jur în fața lui Dumnezeu: am avut afaceri cu Primăria Capitalei, dar acum, pentru că este fina mea acolo, niciodată nu am sunat, niciodată nu am făcut afaceri cu fina mea, tocmai ca să nu se interpreteze.

În ce privește această închiriere, este aceeași sumă care se plătea și până acum. Noi plătim aceeași sumă care se plătea și înainte. Ce e rău în asta? Acest contract este făcut până va reuși Primăria Capitalei să facă o societate care să se ocupe special de Arena Națională.

S-a ajuns la aceste discuții pentru că Tolontan, care e deștept, băiat bun, a zis că acum este momentul să sară peste fina mea, care are probleme din cauză că s-a dus cu Dragnea pe scenă. A zis să sară și el acum, să o demonizeze pe fina mea.

Tolontane, ai ieșit acum? Toată viața ta nu vei putea să ieși!”, a declarat Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.