Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali riscă să ajungă la judecată: Șeful lui Dinamo a anunțat că vrea să-i facă plângere

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1

Dan Nistor îi poate aduce bătăi de cap finanțatorului echipei FCSB, Gigi Becali. Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a declarat la Digi Sport că este pregătit să îl dea în judecată pe patronul roș-albaștrilor, după ce acesta din urmă a făcut publice mai multe oferte pentru Nistor.

"Vom face o plângere la Comisii împotriva finanțatorului și clubului FCSB pentru că l-a contactat pe jucător. Venim cu probele noastre, să vedem cine are dreptate sau dacă s-a procedat corect", a spus Alexandru David, la Digi Sport.

Citește și: Dezvăluire grea! Cine este cuscrul lui Liviu Dragnea și cu ce se ocupă tatăl miresei lui Ștefan Valentin Dragnea

În replică, președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a spus că nu se teme de o eventuală plângere la Comisii: "Nu are de ce să ne fie frică".

Zvonurile cu privire la un eventual transfer la FCSB l-au bulversat și pe Nistor, scrie mediafax.ro.

Citește și: Atenție! Boala ar putea fi transmisă pe apă

"A fost o săptămână grea. ”Nistor pleacă, Nistor stă - Nistor pleacă, Nistor stă”. Am vorbit cu cei din conducere, luni am o ședință cu domnul Negoiță și vom vedea ce va fi. După acea ședință, vă voi spune ce se va întâmpla", a spus Nistor, la flash-interviul de la finalul partidei cu Hermannstadt, câștigat de Dinamo cu scorul de 2-1.

Potrivit aceleiași surse, Negoiță i-ar fi pregătit lui Nistor o mărire de 50 la sută a salariului, în condițiile în care în acest moment el este cel mai bine plătit jucător din lot, cu 10.000 de euro pe lună. Inițial, Negoiță nu dorea să audă de vreo pretenție de mărire de salariu, după ce a aflat că mijlocașul ar fi fost tentat să nu se antreneze dacă nu obținea ce își dorea, ca urmare a ofertei de la FCSB.

Citește și: Cristi Brancu va avea o nouă colegă la emisiunea „Agenția Vip”! Cine este aceasta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.