Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali s-a HOTĂRÂT: vrea în POLITICĂ susţinut de 'BINOM'. Cum explică milionarul decizia

Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit în termeni duri despre clasa politică din România. Mai mult, omul de afaceri susţine că este pregătit să intre în politică, susținut de "binom", însă pentru binele României.

"Mă interesează țara mea și m-am gândit ce s-a întâmplat în România până acum. De 27 de ani, politicienii și politica în loc să se reformeze și să se facă o clasă politică natural, să se facă o clasă politică superioară și mai bună, se deteriorează. În politica românească sunt din ce în mai mulți oameni neștiutori, neaveniți, fără nicio legătură cu a construi cu dragoste față de România și de aceea s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Au speculat democrația punându-și în valoare tirania lor, adică intereselor proprii, speculând democrația. Eu vin și spun: dacă România e în situația în care e acum, că nu avem oameni politici, rar găsești politicieni de calitate, ci oameni de doi lei, oameni care au intrat în politică după ce au furat. Vezi Doamne, ei s-au implicat în alegeri în județele lor și, pentru faptul că au adus voturi, hai să-i punem pe liste, apoi te punem și ministru, că ai adus voturi, apoi te punem și prim-ministru. Pentru că s-a ajuns la stadiul ăsta, s-a implicat acest binom: DNA-SRI. Nu a putut să facă curățenie, e clar că nici binomul nu poate să facă curățenie. Vin și spun așa: ce mai mult interes național este pentru un serviciu care trebuie să vegheze la interesul național al unei țări decât când vede că clasa politică distruge țara și că țara nu poate merge înainte și atunci aceste servicii secrete trebuie să fie patrioți-naționaliști, cu o pregătire, că acolo nu poți să spui că sunt oameni neaveniți, trebuie să aibă studii, că nu-i alege lumea. Atunci, ei nu trebuie să se implice ca să se implice. O să spuneți că nu e democratic, dar orice trebuie să facem ca să salvăm România. Așa, noi ne îngropăm mai mult cu oamenii ăștia politici. Atunci am stat și m-am gândit. Eu mă pot înhăma la un proiect de genul ăsta, de ce? Ei dacă e să formeze un partid politic trebuie să-și aleagă un om de sacrificiu, un om cu dragoste, un om cu putere de imagine. Când e interesul țării nu e nimic ilegal", a spus Gigi Becali, la Antena 3.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Cristian Boureanu, PRIMELE DECLARAŢII după ce a fost eliberat din închisoare: 'A fost o experienţă grea. Mulţumesc lui Dumnezeu' .


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.