Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, sancționat pentru insultarea arbitrilor - Amenda URIAȘĂ primită de patronul FCSB

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a fost sancţionat, joi, de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu suma totală de 30.000 de lei pentru jigniri la adresa arbitrilor în două dosare deschise de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA), notează Agerpres.

"Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George. În baza art. 52.2.b şi art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în soluţia primului dosar publicată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Conform regulamentului, pentru recidivă la aceeaşi abatere Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a dublat penalitatea financiară. Astfel, Becali a primit în al doilea dosar o sancţiune în valoare de 20.000 de lei.

Gigi Becali a fost încadrat la articolul care pedepseşte oficialii cluburilor care folosesc cuvinte jignitoare, aduc atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane în mass-media.

De la începutul acestui an, patronul Gigi Becali a făcut mai multe declaraţii la diferite emisiuni de televiziune în care a criticat în termeni injurioşi arbitrajele de la meciurile echipei FCSB. Printre arbitrii criticaţi cel mai des de Becali a fost centralul Istvan Kovacs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.