Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali se retrage din viaţa publică... din nou. Condiţia întoarcerii în politică

gigi becali

Gigi Becali, patronul Stelei, a organizat o conferinţă de presă în care şi-a anunţat din nou retragerea din viaţa publică şi i-a rugat pe jurnalişti să nu-l mai sune. Afaceristul a vorbit minute bune despre faptul că nu mai face nici afaceri, pentru a nu mai putea fi ochit de procurori. Momentan, acesta are interdicţie de la judecători pentru a face politică, însă după expirarea interdicţiei s-ar putea întoarce în prim-plan. Cu o condiţie: să apară un partid care să "îmbisericească România".

"Ies din viaţa publică şi gata, nu au ce să îmi mai facă. Nu mai fac nici politică, nu mai fac nimic", a mai spus fostul condamnat, care şi-a cerut iertare familiei că nu s-a ţinut de cuvânt şi a continuat apariţiile publice după ieşirea din închisoare.

"Dacă vreodată se va crea un partid care să îmbisericească România, normal că o să mă implic. Mă implic pentru Hristos", a mai precizat Becali. Acesta a mai precizat că le va ajuta financiar pe soţia şi pe cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni, dar că nu este dispus ca o parte din bani să fie daţi pentru creşterea câinilor pe care familia fostului senator îi are în grijă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.