Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali se va înfuria: Nepotul său, CONDAMNAT în instanță

Adelina Pestritu

Milionarul Gigi Becali se va înfuria când va auzi această veste cruntă. Unul dintre nepoții săi a fost condamnat în instanță pentru calomnie. Lucian Becali a făcut mai multe afirmații jignitoare la adresa Adelinei Petrițu și acum îi este dator.

Citește și: Își va recupera nasul și gura grație unei operații care va utiliza tehnologia 3D

Lucian a spus toamna trecută, la scurt timp după despățirea Adelinei de Speak, că aceasta ar întreține relații amoroase pe 3.500 de euro. Fosta prezentatoare a fost deranjată de acele vorbe și l-a dat în judecată pe acesta pentru calomnie. ”S-o fi săturat săraca femeie, de unde se f***a pe 3-4-5.000 €, să te f**i doar pe frumuseţe şi de plăcere, nu e rentabil”, a scris Lucian Becali pe pagina lui de Facebook la acea vreme, potrivit click.ro.

Magistrații de la Judecătoria Buftea au decis că Lucian trebuie să-i plătească fostei prezentatoare tv daune morale de 15.000 de lei și 2.000 de lei cheltuieli de judecată. Se pare că roata se întoarce și Lucian va trebui să plătească în total 3.500 de euro, exact suma pe care a folosit-o pentru a o jigni pe frumoasa brunetă. În ciuda sentinței primite, Lucian Becali nu se lasă intimidat și a nu îi pare rău pentru cuvintele folosite la acea vreme. ”Adelina să meargă la muncă, nu să câştige bani din procese, că ştie toată lumea ce a făcut sau face ea. Este prima etapă a părocesului, însă o să fac apel. Procesul nu este pierdut, am două căi de atac”, a spus acesta recent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.