Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali spune că trece la o nouă etapă cu FCSB: 'Finala Ligii Campionilor şi Florinel Coman vândut cu 100 de milioane de euro'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că vrea o nouă etapă pentru echipa sa, fiind convins că aceasta va reuşi să ajungă în trei, patru ani în finala Ligii Campionilor şi că va vinde un jucător cu peste 100 de milioane de euro.

"O să vedeţi în următorii 3-4 ani... Acum vreau o nouă etapă. Nu mai merge ce a mers până acum în fotbal. Acum lumea mondială are miliarde multe. Şi cum se băteau înainte gladiatorii pe arene, romanii, şi se distrau bogaţi, acum, ei, miliardarii, bogaţii vor să se distreze la fotbal. E un altfel de luptă de gladiatori, democratică, fără sânge şi vor să se joace cu oamenii. Şi ca să se joace cu oamenii plătesc miliarde. Şi eu am înţeles lucrul ăsta şi am să fac în aşa fel ca miliardele alea să le iau eu de la ei, dacă vor să se joace şi cu oamenii mei. Concurenţa dintre ei ne va face pe noi să câştigăm banii. Şi o să mă bat cu ei, cu Europa. O să ziceţi că sunt nebun. Dar în maximum doi, trei ani o să mă bat cu Europa, o să mă bat cu Real Madrid sau cu Barcelona şi o să-i bat la Bucureşti. Şi o să vând un jucător cu o sută, o sută cinzeci de milioane, eu, Becali.

Citește și: Gigi Becali îi dă sfaturi lui Ionuț Negoiță, după ultimul scandal de la Dinamo: 'Dacă nu te implici tu, stăpân, moare calul, se înămoleşte calul în noroi'

N-am visat niciodată că se va întâmplat aşa ceva. Nu am visat niciodată că o să vând un jucător cu o sută de milioane, acum da. O să vând un jucător şi cu mai mult de o sută de milioane, o să vedeţi. Mă bazez pe faptul că Florinel Coman e mai bun ca Mbappe. Dacă Mbappe costă 120 o să-l dau şi eu cu o sută. Nu e mai bun, ca să nu exagerăm, e mai mare talent. La ora asta nu e mai bun, dar talent e mai mare ca el. Nu-i pun nicio presiune pe cap lui Coman, pentru că e atât de puternic caracter, că-l întăresc. Ăştia sunt marii oameni, care atunci când îi lauzi devin mai buni. El va veni cu mai mare tupeu, acum. O să ajung nu numai în finală de Europa League, o să joc şi finală de Champions League. Nu sunt nebun, o să vedeţi că aşa o să fac", a declarat Becali, la Digi Sport.

FCSB va juca, joi, de la ora 22.05, cu Hapoel Beer Sheva, în etapa a patra Grupei G a Ligii Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.