Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: 'Stați să vedeți, vom ajunge pe primul loc! Mai sunt patru puncte și mai avem și un meci în minus cu FC Voluntari'

facebook.com
Gigi George Becali

FCSB a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii 1, cu 36 de puncte, la 4 lungimi de liderul Astra Giurgiu. La finalul victoriei cu Viitorul, scor 2-0, patronul vicecampioanei României, Gigi Becali, a reamintit ce a spus la începutul sezonului, atunci când echipa se afla departe de zona de play-off, potrivit Mediafax.

"Ce rost are să comentez eu? Ați văzut voi meciul. Contează ce spun eu? Fanii au văzut despre ce e vorba, ei știu. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar eu am spus încă de atunci că tot ce s-a întâmplat a fost controlat.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Am jucat cu echipa a doua, am jucat cu mulți copii, pentru că eram în cupele europene. Nu v-am spus că vorbim în decembrie? Stați să vedeți, vom ajunge pe primul loc! Mai sunt patru puncte și mai avem și un meci în minus cu FC Voluntari", a spus Gigi Becali, pentru Gazeta Sporturilor.

FCSB se află la o lungime distanță de următoarea adversară din campionat, echipa de pe locul trei, Universitatea Craiova. Duminică, 22 decembrie, de la ora 20:00, FCSB va juca ultimul meci din acest an în compania celor de la Universitatea Craiova, pe Arena Națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.