Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali știe ce se va întâmpla cu cel mai cunoscut torționar al României - Milionarul a explodat în scandalul azilelor groazei

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali

Gigi Becali știe ce se va întâmpla cu cel mai cunoscut torționar al României - Milionarul a explodat în scandalul azilelor groazei

Gigi Becali intervine în scandalul azilelor groazei în care sunt implicați finii săi, Gabriela Firea și Florentin Pandele, dar și membrii caracatiței din Voluntari. Latifundiarul din Pipera a vorbit sâmbătă seară, la România TV, despre legătura pe care o are cuplul Firea-Pandele cu Ștefan Godei, arestat în dosarul azilelor de bătrâni din Ilfov.

Gigi Becali intervine în scandalul torționarilor din azilele groazei. Gigi Becali nu crede că azilele în care zeci de bătrâni erau torturați și ținuți în condiții inumane sunt din Voluntari.

Gigi Becali intervine în scandalul torționarilor din azilele groazei

Latifundiarul din Pipera a subliniat că informațiile și imaginile apărute în spațiul public sunt minciuni inventate de presă. Mai mult, finanțatorul FCSB susține că acele azile sunt din alte locuri și că intenționat s-a spus că ar fi din Voluntari.

”Astea sunt minciunile voastre! Vă uitați în alte părți și spuneți că sunt în Voluntari. Ce treabă are Godei cu Firea. Am vorbit eu ci cineva și mi-a spus: Domule Becali acolo este lupta între securiști și nu mă bag pentru ei. Nu mai merge ca pe vremuri, îi băgați Godei, Pandele, Firea, în fiecare zi poze, bam, bam, dar procurorul dacă nu are nicio probă și că Godei e prieten cu Firea, nu are nicio treabă asta. Instituțiile statului să îi aresteze pe cei vinovați! Da ce i-a băgat Firea? Ce treabă are Firea cu asta? Nu are treabă tată Firea! Pe Firea nici nu o interesează! Godei era un angajat. Salut! Ce faci? Noroc! Treaba lor, erau 50 de angajați și era și Godei pe acolo. Ce să îi facă Firea lui Godei? Să îl urmărească ce face minut de minut”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali nu consideră situația bătrânilor din azile gravă și că mai greu o duc cei care se află în pușcării.

” Mai grav este în pușcării pentru că nu îi lasă acasă să se ducă la nevestele lor. Unde sunt copiii lor? Aaaa, sunt plecați din țară! Să vină să aibă grijă de părinții care i-au născut!”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Nașul cuplului Firea-Pandele a subliniat că l-a sfătuit de mai multe ori pe finul său să nu mai facă declarații publice

”L-am tras de urechi și i-am spus: Băi nu fi fraier, nu mai intra în direct că jurnaliștii sunt ca procurorii. Îi dai o declarație dreaptă, spui adevărul și se leagă de ea. Nu mai intra, lasă-i să spună numai minciuni că procurorii nu se iau după minciuni”, a precizat Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a declarat că dacă primarul Florentin Pandele știa ce se întâmplă în azilele groazei nu permitea ca atrocitățile la care au fost supuși zeci de bătrâni din Voluntari să aibă loc.

”Dacă știa Pandele de atrocități sau dacă știam eu, permiteam așa ceva? Niciodată în viața mea! Nici Pandele, mai ales Firea. Nu permitea aia în viața ei să se întâmple asta. Nu mai mulți, un singur bătrân dacă pățea așa ceva (…) Este primărie mare cu mulți angajați și unde este primărie mare cu bani mulți și multe posturi. Pandele are 2.500 de angajați, care a fost mai hoț, Godei ăla s-a apropiat mai mult, dar stai să vedem și cu Godei”, a mai spus Becali.

Întrebat dacă primarul Pandele se teme că o să ajungă la pușcărie, Gigi Becali a răspuns: ”Păi dacă se temea de cătușe, dacă avea cea mai mică legătură până acum era chemat de procurori. Nu vedeți că până acum procurorii nu v-au băgat în seamă. Să îl cheme la audieri și ce să facă, să răspundă pentru Godei? O să vedeți că nici Godei nu o să pățească mare lucru pentru că trebuie să ai probe. Chiar dacă ajunge la pușcărie nu o sa facă pușcărie grea”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.