Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: Suntem campioni 70 la sută. M-am rugat la sfinţi, la Maica Domnului, la Dumnezeu

Bugetul.ro
Becali bugetul

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminică, după egalul înregistrat de formaţia sa în meciul cu CFR Cluj, că s-a rugat la sfinţi, la Maica Domnului şi la Dumenzeu să nu piardă şi consideră că echipa antrenată de Nicolae Dică este cu o mână pe titlul de campioană.

"Am avut emoţii mari până au marcat ei golul. După ce au marcat golul am zis asta e, e fotbal, ce să mai... Aşa vrea Dumnezeu. După aia am avut gânduri, am zis, poate nu mă lasă Maica Domnului, m-am rugat la sfinţi, la Dumnezeu, am zis Ca aşa m-am rugat şi data trecută când am marcat în prelungiri. Am zis . Şi m-a ascultat, şi mi-a dat. Astăzi, nu mai credeam. Am zis că poate nu merit. Şi uite că m-a iubit Hristos şi Maica Domnului şi am egalat. Un gol care face cât un campionat. Încă nu e terminat, dar avem golaveraj plus cinci peste ei, nu pot să marcheze cu Viitorul cinci goluri sau cu Astra", a declarat Becali, la Arena Naţională.

Becali a spus că echipa sa a jucat biine în prima repriză, dar în cea de-a doua a fost pe teren doar CFR Cluj.

"Sunt mulţumit de jocul echipei din prima repriză. În a doua repriză ei au avut un plus. În prima repriză noi trebuia să marcăm. A fost un Budescu care nu a fost în formă, un Gnohere care nu a fost în formă, a fost un meci de mare luptă. În a doua repriză, noi nu am mai jucat nimic, au fost numai ei pe teren, au fost mai motivaţi, dar uite că...  A fost prea multă încrâncenare, prea multă emoţie, prea multă teamă şi până la urmă uite că a ieşit aşa. Nu mai contează acum Alibec. Contează că noi suntem pe primul loc, avem două puncte şi ne permitem să greşim o dată, un egal. Dacă îmi spunea cineva , semnam cu ochii închişi. Titlul e decis 70 la sută, aşa cum a zis Petrescu. Cam 30 la sută mai au ei şanse, dar eu sper că... Am încredere în Craiova, chiar şi în Astra, care poate să tragă la cupele europene. Aia cu 24.000 e vrăjeală, o s-o rezolve. Contează că după meciul ăsta noi suntem pe primul loc, cu două puncte avans. Suntem cu un picior şi cu o mână pe trofeu. Arbitrajul mi s-a părut extraordinar, n-ai ce să reproşezi. Ei cereau 11 metri, într-un meci d-ăsta nu se cere. Dacă eşti arbitru bun nu dai, cum n-a şi dat şi foarte bine a făcut. E bun, arbitru mare Kovacs, mi-a plăcut de el. Eu am spus şi înainte că e arbitru mare", a precizat el.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, pe Arena Naţională, în compania echipei CFR Cluj, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, reuşind să egaleze datorită unui gol marcat în minutul 90+1. Echipa lui Nicolae Dică se menţine pe primul loc în clasament, având 43 de puncte, iar clujenii sunt în continuare pe 2, cu 41 de puncte.

Golurile au fost înscrise de Planic '90+1 pentru FCSB şi Djokovic '76 pentru CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.