Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, vești proste de la vărul său, impresarul Victor Becali: 'În acest moment, nu există ofertă clară pentru Florinel Coman'

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Gigi Becali se aştepta să primească oferte bune pentru Florinel Coman (21 de ani), după un turneu final de senzaţie pentru mijlocaş, doar că acest lucru nu se întâmplă momentan, anunță MEDIAFAX.

Victor Becali, impresarul jucătorului, a recunoscut public că în acest moment nu există nici măcar o propunere pentru Coman. Totuşi, agentul apreciază că în ultimul timp jucătorul a făcut meciuri foarte bune pentru FCSB şi echipa naţională sub 21 de ani. Pe viitor, acest lucru se va vedea, iar ofertele vor apărea. "În acest moment, nu există nicio ofertă clară pentru Florinel Coman. A jucat bine. E un jucător bun. Nu trebuia să-şi demonstreze aseară calităţile şi valoarea. El continuă forma bună. În sezonul trecut a făcut un retur foarte bun. S-a adaptat bine la Bucureşti. Să nu credem poveştile cu fumat, băut şi nopţi pierdute. La el se vede că e pe o pantă ascendentă! Se ştie că are calităţi de fotbalist mare", a precizat Victor Becali pentru gsp.ro.

Vezi și: Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Național `Steaua României` în grad de Cavaler

Coman a fost eroul naţionalei lui Mirel Rădoi în meciul doi din grupă, cu Anglia. A scos un penalty, a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă, la finalul unui meci terminat 4-2 în favoarea tricolorilor. Mijlocaşul are la echipa de tineret 16 meciuri, 3 goluri şi 4 pase decisive. Coman a făcut un sezon trecut bun la FCSB. A evoluat în 38 de partide, a marcat de 12 ori şi a oferit 10 pase decisive. Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Citește și: Bogdan Licu, REACȚIE INCENDIARĂ după decizia CSM în cazul procuroarei Maria Pițurcă: 'Nu înseamnă că e în regulă'

“M-au întrebat dacă îl dau pe Florinel Coman cu 20 de milioane şi am spus nu! Apoi mă întrebau cu cât îl dau. Nu ştiu acum cu cât îl dau. Lasă, să vină el cu trofeul acasă şi după aia vedem. Deocamdată nu îl dau. Dar dacă voi avea o ofertă foarte bună pentru el, îl vând după Euro. Deocamdată nu ştiu cât valorează, să se încheie turneul şi vedem după aia”, spunea Becali pentru Fanatik, la o zi după calificarea României în semifinalele EURO U21.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.