Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gimanastică - Simone Biles, campioană mondială la individual-compus pentru a cincea oară

Simone Biles

Gimnasta americană Simone Biles a cucerit, joi, medalia de aur la individual-compus, la Campionatul Mondial de la Stuttgart, aceasta fiind a cincea distincţie supremă din cariera sa în probă şi a 16-a de aur la Mondiale. În total, Biles a adunat 22 de medalii mondiale.

Simone Biles a adunat un punctaj de 58.999, iar pe podium a fost urmată de Tang Xijing (China, 56.899) şi de Angelina Melnikova (Rusia, 56.399).

Biles (22 de ani), considerată un fenomen în lumea gimnasticii, a totalizat 22 de medalii mondiale şi a depăşit-o deja pe rusoaica Svetlana Horkina, care deţinea 20 de medalii. În acest top, locul al treilea este ocupat de Gina Gogean, cu 15 medalii.

România nu a avut reprezentare în această finală,după ce Maria Holbură a fost pe locul 54 în calificări, cea mai bună clasare dintre gimnastele tricolore. Holbură a ratat finala, însă a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice la individual-compus.

CM de la Stuttgart va continua cu finala masculină la individual compus (11 octombrie), precum şi cu cele pe aparate (în 12-13 octombrie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.