Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gimnastică aerobică: Calificări duble pentru România la Europene în probele de perechi mixte şi individual masculin

facebook.com
gimnastica aerobica

Gimnastică aerobică: Calificări duble pentru România la Europene în probele de perechi mixte şi individual masculin

Sportivii români au avut evoluţii foarte bune, vineri, în prima zi a calificărilor la Campionatele Europene de gimnastică aerobică pentru juniori şi seniori de la Antalya (Turcia), potrivit Agerpres.

Gimnaştii români sunt pe primul loc în clasamentul intermediar pe echipe la juniori şi pe locul secund în competiţia seniorilor, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.

Sub privirile Mariei Fumea, şefa delegaţiei şi antrenorul coordonator al lotului naţional, şi ale Alinei Drăgan, preşedinta Comitetului Tehnic din cadrul European Gymnastics, susţinuţi de antrenoarele Mădălina Cioveie şi Mariana Mezei, Sandra Dincă şi Daniel Ţavoc (România 2) s-au calificat în finala de la perechi mixte de pe poziţia a doua, cu 19,450 puncte. Daria Mihaiu şi Darius Branda (România 1) au încheiat pe locul patru, cu 19,100 puncte.

La individual masculin, Leonard Manta a fost surpriza plăcută a calificărilor, clasându-se pe locul 4, cu 19,900 puncte. Cu 19.350 puncte (locul şapte), Daniel Ţavoc s-a calificat şi el în finală.

În proba feminină, Daria Mihaiu este a doua rezervă, fiind notată cu 19,400 (locul 10).

La juniori, România a câştigat calificările la trio, prin Raisa Alexe, Emma Rotaru şi Melissa Fărcuţa (18,550 puncte), şi la grup, prin Alexandra Andrei, Raisa Alexe, Emma Rotaru, Melissa Fărcuţa, Maria Vrâncianu Panciu (18,300 puncte).

La dans aerobic, România (Alexandra Voicu, Maria Vrâncianu Panciu, Isabel Colioglu, Maria Dragomir, Melissa Fărcuţa, Bianca Cîmpan, Jasmina Balogh, Alexandra Andrei) a ocupat locul al doilea, cu 17,100 puncte.

La trio, Maria Vrâncianu Panciu, Isabel Colioglu şi Jasmina Balogh (România 1) au ratat calificarea în finală, clasându-se pe locul 13, cu 17,450 puncte.

România participă cu un lot de 23 de sportivi format din 11 seniori şi 12 juniori la Campionatele Europene de gimnastică aerobică programate în perioada 17-19 noiembrie în Antalya (Turcia).

La ultima ediţie a Campionatelor Europene, Pesaro 2021, delegaţia României a câştigat 11 medalii (2 de aur, 5 de argint şi 4 de bronz).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.