Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gino Iorgulescu: Noi avem poziţia preşedinţilor de cluburi, care au solicitat să fie doar un jucător U21 în teren 90 de minute

https://playtech.ro/
mario iorgulescu si familia

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că şefii cluburilor din Liga I vor ca pe teren să aibă doar un jucător U21 timp de 90 de minute, însă a subliniat că decizia finală aparţine Comitetului Executiv al FRF, potrivit news.ro.

"Noi avem poziţia preşedinţilor de cluburi, care au solicitat să fie doar un jucător U21 în teren 90 de minute. Noi avem doar doi reprezentanţi şi cu mine trei, în Comitetul Executiv, vom vedea cum o scoatem la capăt. Cluburile vor un singur jucător să fie 90 de minute în teren. Dacă CEx aprobă ca doi jucători să fie de anul viitor, este foarte greu. În momentul în care ţi se impun doi, trebuie să ai vreo cinci, ca mai sunt cartonaşe, se mai accidentează. Ar afecta şi echipele care merg în cupele europene", a declarat Iorgulescu.

În prezent, echipele trebuie să folosească un astfel de jucător tot meciul, iar al doilea poate fi schimbat oricând după startul jocului.

FRF ar vrea însă să propună prezenţa celui de-al doilea jucător U21 o repriză întreagă, cel puţin.

Citește și: BREAKING CONFESIUNEA lui DRAGNEA devoalată de PONTA în fața judecătorilor...

Preşedintele LPF a vorbit şi despre faptul că Ciprian Paraschiv, fostul oficial de la Poli Iaşi, a fost nevoit să părăsească Adunarea Generală.

"N-a avut mandat, iar statulul nostru spune că clubul deleagă un reprezentant al său. La Comitetul Executiv cred că mai are o perioadă de 7 zile, după care nu cred că mai poate fi nici acolo. După ce FRF va constata că nu mai are dreptul domnul Paraschiv, vom face alegeri pentru acel reprezentant", a afirmat Iorgulescu.

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a menţionat că deocamdată nu se poate discuta de o decizie privind clubul Astra Giurgiu, unde trei jucători au fost sancţionaţi pentru dopaj: "Am văzut soluţia în prima instanţă, probabil că povestea nu este închisă, este prematur să discutăm despre cei de la Astra. Noi vrem să încheiem un parteneriat cu ANAD pentru teste, şi să facem seminarii pentru cluburile din Liga I cu privire la dopaj, seminarii plătite de ANAD, conform legislaţiei".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.