Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giovani Lo Celso de la Betis Sevilla ar putea ajunge la Real Madrid

Real Madrid stadion

Real Madrid e în plină reconstrucţie pentru sezonul viitor şi apar multe nume care ar fi pe lista de transferuri a spaniolilor. După Pogba sau Eriksen, acum a venit rândul lui Giovani Lo Celso (23 de ani), pentru care trupa lui Zinedine Zidane s-ar duela cu finalista Ligii, Tottenham, potrivit mediafax.

Marca, cel mai cunoscut ziar de sport din Madrid, scrie despre intenţiile celor de la Real Madrid în ceea ce-l priveşte pe Lo Celso. Argentinianul, cumpărat de Betis de la PSG, are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro în contractul cu formaţia de pe "Benito Villamarin". Lo Celso a fost unul dintre cei mai buni oameni ai trupei lui Quique Setien în sezonul recent încheiat.

Doar că Real Madrid nu e singura care îl vrea pe Lo Celso. Madrilenii au concurenţă din partea lui Tottenham, finalista Ligii Campionilor. Spurs a pus şi ea ochii pe starul lui Betis. Betis nu vrea să lase la preţ şi nu va fi de acord să-l vândă pe mijlocaş cu mai puţin de 100 de milioane de euro, echivalentul clauzei sale de reziliere. Betis trebuie să plătească 22 de milioane de euro celor de la PSG în vară, când îi expiră împrumutul argentinianului.

Giovani Lo Celso a marcat de 16 ori şi a livrat şase pase de gol în 46 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Betis Sevilla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.