Giulia a trecut prin momente dificile în urmă cu câteva zile. Artista a ajuns direct la spital după ce a consumat un aliment cumpărat din piață. Cumnata lui Șerban Huidu a postat o fotografie pe contul de Instagram, dar și un avertisment pentru fanii săi.
Vedeta a recunoscut în trecut că mereu a avut o dietă sănătoasă și un stil de viață echilibrat. Când are timp își face cumpărăturile din piață, acolo găsind legume și fructe de la producători. De această dată, Giulia a avut însă probleme după ce a consumat roșii care aveau prea multe pesticide. Nu după mult timp au apărut și simptomele.
Artista a postat o imagine de pe patul de spital în care se vedea că are o perfuzie în mână.
„Nu mă așteptam ca ziua de astăzi să se desfășoare așa. Acum sunt mult mai bine… Se pare că roșiile pe care le-am cumpărat din piață au fost cele care m-au dat peste cap… Aveți grijă de voi!”, a scris Giulia pe rețelele de socializare.
Potrivit „Environmental Working Group” pesticidele se regăsesc în cantități mari în multe legume și fructe care sunt considerate sănătoase. Cele mai periculoase se pare că sunt căpșunile, spanacul, varza, strugurii, piersicile, perele, merele și cireșele. Specialiștii recomandă ca toate legumele și fructele să fie foarte bine spălate înainte de a fi consumate.
„Unele pesticide au fost asociate în studiile pe oameni cu probleme, inclusiv avorturi spontane, malformații congenitale și dizabilități de învățare sau de dezvoltare la copii”, se arăta într-un comunicat al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.
Comentează