Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giurgiu în alertă: Copaci doborâți de vânt pe mașini și case

Twitter
judetul giurgiu

În ultimele ore, pompierii din Giurgiu au intervenit pentru înlăturarea a mai multor copaci rupți de vânt și căzuți pe partea carosabilă, pe autoturisme sau locuințe. Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de intensificări ale vântului, până duminică, la ora 03:00.

În ultimele ore, pompierii au intervenit pentru înlăturarea a mai multor copaci rupți de vânt și căzuți pe partea carosabilă, pe autoturisme sau locuințe, anunță ISU Giurgiu, potrivit mediafax.

Pompierii transmit că pe DN5, la ieșire din municipiu, un copac smuls din rădăcină a căzut pe cele două benzi de mers, spre Giurgiu. În cădere, copacul a avariat un stâlp de iluminat stradal, liniile de curent și cablu TV. Un alt copac a fost smuls din rădăcină și a căzut pe șosea, iar un alt copac a căzut peste gardul unei case, blocând accesul în curte.0

Pe DJ 504, un copac de mari dimensiuni a căzut pe șosea și a blocat ambele sensuri de mers. În cădere, una dintre crengile copacului a avariat un autoturism, dar cele două persoane din interior nu au fost rănite.

În localitatea Vedea, un copac a căzut peste acoperișul unei case.

Pompierii au mai intervenit și pe B-dul 1 Decembrie pentru înlăturarea unei bucăți din acoperișul unui bloc.

La toate aceste cazuri au acționat echipaje din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciale dotate cu accesorii specifice pentru înlăturarea pericolelor.

Reamintim faptul că județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de intensificări ale vântului, până duminică, la ora 03:00. Aceasta se va manifesta prin rafale de 45-60 km/h și pe arii restrânse 70-80 km/h.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.