Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giurgiu: Un turc, cercetat penal după ce a încercat să ocolească vama prin zona arterelor de marfă

dosare

Un cetăţean turc, în vârstă de 64 ani, este cercetat penal după ce a încercat să iasă din România, prin ocolirea punctului de trecere a frontierei Giurgiu prin deplasarea ca pieton în zona arterelor de control marfă, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat în zona arterelor de control, pe specificul marfă, deplasându-se pe jos, o persoană de sex masculin care nu îşi justifica prezenţa în punctul de trecere. Poliţiştii de frontieră au intervenit pentru interceptarea persoanei, care a fost condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, a fost stabilit faptul că bărbatul este cetăţean turc, în vârstă de 64 ani şi intenţiona să ocolească punctul de frontieră, fără să efectueze formalităţile specifice de control, deoarece dorea să ajungă în Turcia şi nu deţinea documente de călătorie valabile', se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de ITPF Giurgiu.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.