Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, gest de fair-play la un meci din Cupa Scoţiei - Antrenorul le-a cerut jucătorilor să-i lase pe adversari să marcheze

www.rangers.co.uk
Glasgow Rangers

Formaţia Glasgow Rangers, la care evoluează şi Ianis Hagi, a jucat, duminică, în optimile Cupei Scoţiei, cu Partick Thistle Football Club, un club din divizia secundă scoţiană. Echipa lui Michael Beale a câştigat meciul, aşa cum era de aşteptat, dar un gest de fair-play a atras atenţia lumii sportului, potrivit news.ro.

După o oră de joc, scorul era 1-1, moment în care Malik Tillman l-a presat pe fundaşul advers, când acesta era pe cale să returneze mingea echipei sale după un fault. A reuşit apoi să-l dribleze pe portarul advers pentru a oferi echipei sale avantaj.

O acţiune necinstită care nu a fost deloc pe placul adversarilor, care s-au plâns la arbitru.

Deloc mândru de golul pe care tocmai îl marcase echipa sa, antrenorul de la Rangers, Michael Beale, le-a cerut jucătorilor săi să lase echipa adversă să înscrie drept compensaţie.

Prin urmare, toţi jucătorii de la Rangers au stat nemişcaţi atunci când mingea a fost repusă de la mijlocul terenului, pentru a-l lăsa pe Scott Tiffoney să traverseze terenul şi să egaleze.

Un gest aplaudat de antrenorul Partick Thistle Football Club: „Sunt în fotbal din 1981 şi nu am mai văzut aşa ceva până acum. Clasa a cam dispărut din fotbal şi în general în ultima vreme, dar Michael Beale a arătat clasă astăzi. Reflectă foarte bine ceea ce este acest club de fotbal şi el însuşi ca bărbat.”

După întâlnire, Michael Beale a insistat să-şi explice decizia: „A fost lucrul corect de făcut. Malik Tillman este un tânăr jucător fantastic şi nu voiam să-i rpmână acel gol în cap. Nu a înşelat pe nimeni în viaţa lui şi ca şi club de fotbal avem standarde înalte. Pentru tot ce vreau să apăr ca club şi ceea ce vreau să apăr ca om, nu mi-aş fi permis să las lucrurile aşa. Da, ar fi putut fi riscant, dar nu vrem să câştigăm aşa”.

Cu Ianis Hagi titular, Rangers s-a impus în cele din urmă cu scorul de 3-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.