Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironia sorții: Un congresman și-a căsătorit fiul homosexual, deși a votat împotriva căsniciilor LGBT

Glenn Thompson

Un congresman republican a participat la nunta fiului homosexual, la doar câteva zile după ce s-a opus unui proiect de lege privind căsătoriile între persoanele de același sex, potrivit CNN.

Congresmanul republican Glenn Thompson a participat la nunta fiului său homosexual, la trei zile după ce s-a opus unui proiect de lege în Camera Reprezentanților din SUA care ar fi consacrat în legea federală drepturi pentru căsătoriile între persoane de același sex.

Biroul lui Thompson a emis o declarație anunțând că politicianul din Pennsylvania și soția sa au fost „încântați" să participe la nuntă și sunt „foarte fericiți" să primească un nou membru în familie.

„Congresmanul și doamna Thompson au fost încântați să asiste și să sărbătorească căsătoria fiului lor vineri seară, când acesta a început acest nou capitol din viața sa. Soții Thompson sunt foarte fericiți să îi ureze bun venit noului lor ginere în familia lor", a declarat Maddison Stone, purtătoarea de cuvânt a lui Thompson, scrie mediafax.ro.

NBC News a relatat pentru prima dată despre participarea lui Thompson la nunta fiului său după ce acesta a votat marțea trecută împotriva „Respect for Marriage Act".

Thompson a fost unul dintre cei 157 de republicani din Camera Reprezentanților care s-au opus acestei legi. Biroul lui Thompson nu a răspuns la o întrebare privind motivul pentru care politicianul a decis să voteze împotriva măsurii, care este acum examinată de Senat.

Atunci când i s-a cerut să explice poziția lui Thompson, biroul a numit proiectul de lege o „cascadorie ".

„Acest proiect de lege nu a fost nimic mai mult decât o cascadorie electorală pentru democrații din Congres care nu au reușit să abordeze inflația istorică și prețurile scăpate de sub control la pompele de benzină și la magazinele alimentare", a declarat purtătoarea de cuvânt a congresmanului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.