Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Global Vision, cel mai mare dezvoltator imobiliar independent, se implică si în dezvoltarea economică a regiunii Constanța

Global Vision
Sorin Preda Global Vision

Global Vision, cel mai mare dezvoltator imobiliar independent, specializat în parcuri industriale şi proiecte mixed-use, din România, se implică în dezvoltarea economică a regiunii Constanța.

Un nou proiect, marca Global Vision, va fi transpus în dezvoltarea unui parc industrial modern, în proximitatea portului Constanța, pe o suprafață de peste 100 de hectare. Prin acest proiect, primul pe care compania îl implementează în Regiunea de Sud-Est, Global Vision aduce în economia regională soluții imobiliare integrate de ultimă generație, verificate în cele peste 60 de parteneriate derulate în România.

La finalul prezentării noului proiect, Sorin Preda, CEO al Global Vision a declarat: ” Fiecare proiect al nostru se transformă, de 14 ani, într-un parteneriat win-win în care oferim servicii integrate pe tot ciclul de viață al unei clădiri. Ne îmbunătățim continuu calitatea serviciilor, suntem conectați la cele mai noi tendințe și tehnologii ale pieței imobiliare. Introducem, în fiecare proiect finalizat, eleganța și rafinamentul care oferă plus valoare afacerilor clienților noștri. Pe termen lung ne dorim ca marca Global Vision să devină un nume cunoscut la nivel internațional şi lucrăm, în această direcție, prin dezvoltarea câtorva proiecte regionale, iar pe termen mediu compania noastră să fie prima alegere ca resursă imobiliară pentru investițiile pe scară medie și largă”.

Antreprenorii constănțeni vor avea oportunitatea de a-și derula afacerile în centrul unui nod intermodal, utilat complet cu spații industriale, logistice și de depozitare generoase, cu birouri și spații comerciale și de servicii, aflat la confluența a 3 mari Coridoare pan- europene: Coridorul IV (Europa de Vest și de Est), Coridorul VII (Dunăre) și Coridorul IX (Nordul și Sudul Europei).

Global Vision a fost înființată în anul 2004 de un grup de antreprenori cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul managementului imobiliar, devenind, în foarte scurt timp, un partener de top care oferă soluții integrate de proprietate, cuprinzând dezvoltarea proprietății, gestionarea proprietății și a facilităților și construcția de clădiri.

Cu o cifră de afaceri totală de 300 de milioane de euro și 200 de angajați, Global Vision este una dintre cele mai mari companii din domeniul real estate, care activează în regiunea Europei Centrale și de Est.

Amprenta investitională remarcabilă a Global Vision este prezentă, deja, în 4 țări europene - Slovenia, Slovacia, Republica Cehă și în România, în principalele hub-uri economice, precum Bucureşti, Timișoara, Cluj, Iași și acum și Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.