Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Globalworth a primit ajutor de la NNDKP în privința achiziționării a două proiecte industriale în Arad şi Oradea

globalworth

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Globalworth în legătură cu achiziţionarea a două proiecte industriale, IPW Arad (Industrial Park West Arad) şi IPW Oradea (Industrial Park West Oradea), potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.

Astfel, portofoliul Globalworth Industrial, sub-brand-ul de industrial şi logistică al grupului, se extinde astfel în alte două oraşe din România cu o puternică dezvoltare economică, scrie Agerpres.ro.

"Valoarea tranzacţiilor IPW Arad şi IPW Oradea este de aproximativ 18 milioane de euro, iar portofoliului Globalworth Industrial i se adaugă o suprafaţă însumată de 27.000 de metri pătraţi de spaţii industriale, dezvoltate la standarde de înaltă calitate şi având un grad de ocupare de 100%", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, odată cu preluarea celor două proiecte, Globalworth Industrial ajunge la un portofoliu total de 260.400 de metri pătraţi, cu un grad total de ocupare în prezent de 95%.

NNKPD a fost implicată în toate etapele proiectului şi a acordat asistenţă atât în fazele preliminare de analiză a proiectului, cât şi în pregătirea şi negocierea documentelor aferente acestuia.

"Tranzacţiile IPW Arad şi IPW Oradea reprezintă un pas important pentru portofoliul Globalworth, deoarece acum suntem prezenţi în 6 oraşe mari din România, ceea ce susţine activitatea noastră în vestul ţării, unde eram deja activi prin proiectul Timişoara Industrial Park. Adăugarea celor două companii germane globale cunoscute în industria de automotive, iwis şi Huf România, în comunitatea noastră ne bucură şi ne motivează să continuăm activitatea Globalworth Industrial la cele mai înalte standarde. Toate aceste procese legate de recentele tranzacţii au fost mai facile datorită implicării echipei NNDKP, partenerul care ne-a asistat în numeroase proiecte de-a lungul timpului", a spus Mihai Zaharia, Director de Investiţii Globalworth România şi Director Pieţe de Capital Globalworth Group.

NNDKP oferă servicii de avocatură şi consultanţă fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.