Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Globurile de Aur 2019: Tul, paiete îndrăznețe, rochii cu corset și cu fuste extrem de voluminoase au dominat pe covorul roșu

diario1.com
covor rosu festivalul de film de la cannes

Tul, paiete îndrăznețe, rochii cu corset și cu fuste extrem de voluminoase sunt elementele care au dominat pe covorul roșu la cea de-a 76-a ediție a galei Globurilor de Aur, care a avut loc duminică noapte, la Los Angeles, scrie Mediafax.

Gala Globurilor de Aur, organizată de Asociația presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association), a dat startul noului sezon al marilor premii din cetatea filmului americană, care va culmina cu decernarea Oscarurilor, pe 24 februarie.

Vedete ale micului și marelui ecran au pășit pe covorul roșu într-un mix eclectic de ținute semnate de designeri de top.

Printre tendințele care s-au remarcat pe covorul roșu s-au numărat tulul, adoptat de Kiki Layne, în roz aproape transparent de la Dior Haute Couture, Lili Reinhart și Constance Wu, şi paietele - oricând binevenite în astfel de ocazii - purtate cu eleganţă de vedete precum Regina King (Alberta Ferretti), Nicole Kidman (Michael Kors) şi Thandie Newton (Michael Kors).

Lady Gaga s-a făcut remarcată şi de data aceasta, cu o rochie din mătase albastră şi o nuanţă la fel de bleu a părului. Ţinuta, de la Valentino Haute Couture, avea o fustă şi mâneci extrem de voluminoase, pentru un aspect dramatic, demn de o stea. Actrița a fost, de altfel, nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din filmul "S-a născut o stea/ A Star is Born".

Citește și: Globurile de Aur 2019: Rami Malek a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramă

O rochie cu o fustă pe jumătate de amplă, comparativ cu cea a lui Gaga, tot de la Valentino, a fost purtată de actriţa Gemma Chan, care a ales însă un albastru mai închis pentru gală.

Actriţa canadiană Sandra Oh, una dintre gazdele evenimentului, alături de actorul Andy Samberg, s-a numărat printre cele mai elegante vedete, cu o rochie albă de la casa Versace, în timp ce Chrissy Metz a strălucit într-o ținută roșie cu mâneci decorate de la Tanya Taylor.

De asemenea, Lupita Nyong'o s-a remarcat cu o ţinută albastru electric cu mărgele de la Calvin Klein by Appointment

Nu în ultimul rând, multe vedete au optat anul acesta pentru corsete îndrăznețe, topuri transparente și brațe dezgolite.

Astfel, Emily Blunt a ales o rochie încrustată cu pietre prețioase de la Alexander McQueen, în timp ce Allison Brie a strălucit într-o ținută de prințesă bleu deschis, cu un decolteu adânc, de la Vera Wang. Yalitza Aparicio a purtat o ţinută cu bretele argintie de la Miu Miu.

Iar Heidi Klum a ales pentru acest eveniment o rochie de bal de la Monique Lhuillier, decorată în partea inferioară cu flori.

Din păcate, potrivit presei de specialitate, Anne Hathaway, de obicei impecabilă, s-a numărat printre vedetele cel mai prost îmbrăcate pe covorul roşu de la gala Globul de Aur de anul acesta, cu o rochie cu imprimeu leopard de la Elie Saab.

Iar în aceeaşi categorie "aşa nu" au mai fost incluse și ţinutele purtate de vedete de obicei foarte elegante, precum Kate Mara (Moschino), Julianne Moore (Givenchy), Darren Criss (Dior), Timothée Chalamet (Louis Vuitton) și Amber Heard (Monique Lhuillier).

Anul acesta, lungmetrajul "Green Book", de Peter Farrelly, a fost marele câștigător al galei Globurilor de Aur, cu trei premii, printre care și cel pentru cea mai bună comedie, fiind secondat în top de drama în alb-negru "Roma", de Alfonso Cuaron, și filmul muzical "Bohemian Rhapsody", cu câte două trofee.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.