Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Globurile de Aur 2021 - Catherine O'Hara, cea mai bună actriţă într-un serial de comedie-musical

Agerpres
Catherine O'Hara

Catherine O'Hara a fost desemnată cea mai bună actriţă într-un serial de comedie-musical graţie interpretării sale din producţia TV "Schitt's Creek", duminică seară, la cea de-a 78-a gală de decernare a Globurilor de Aur, atribuite de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), relatează contul de Twitter al evenimentului.

La această categorie au concurat actriţele Lily Collins ("Emily in Paris"), Kaley Cuoco ("The Flight Attendant"), Elle Fanning ("The Great"), Jane Levy ("Zoey's Extraordinary Playlist"), Catherine O'Hara ("Schitt's Creek").

Acesta este primul Glob de Aur din cariera actriţei Catherine O'Hara. Pentru rolul interpretat în "Schitt's Creek", ea a fost recompensată anul trecut şi cu un trofeu Primetime Emmy.

În 2020, premiul aferent acestei categorii a fost câştigat de Phoebe Waller-Bridge, pentru rolul interpretat în serialul "Fleabag".

Cea de-a 78-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur are loc la ora transmiterii acestor informaţii şi se desfăşoară în format virtual. Evenimentul, difuzat în direct din New York şi Los Angeles de postul de televiziune american NBC, este prezentat pentru a patra oară de actriţele Tina Fey şi Amy Poehler.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.