Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Globurile de Aur 2023: Jeremy Allen White, cel mai bun actor într-un serial TV - comedie/musical

Agerpres - Reuters
Jeremy Allen White

Jeremy Allen White a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial TV - comedie/ musical la cea de-a 80-a gală de decernare a acestor distincţii prestigioase, atribuite marţi seară la Los Angeles de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), potrivit contului de Twitter al evenimentului, relatează agerpres.


La această categorie au concurat actorii Donald Glover ("Atlanta"), Bill Hader ("Barry "), Steve Martin ("Only Murders in the Building"), Martin Short ("Only Murders in the Building"), Jeremy Allen White ("The Bear").

Acesta este primul Glob de Aur din cariera actorului Jeremy Allen White. El interpretează în serialul "The Bear" rolul unui maestru bucătar din industria restaurantelor de lux care se întoarce în oraşul Chicago pentru a conduce magazinul de sandviciuri deţinut de familia sa.

În 2022, premiul acestei categorii a fost atribuit actorului Jason Sudeikis pentru interpretarea sa din serialul "Ted Lasso".

Cea de-a 80-a gală de decernare a Globurilor de Aur are loc la ora transmiterii acestor informaţii şi se desfăşoară la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. Evenimentul este prezentat de actorul de comedie Jerrod Carmichael.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.