Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gloria Bistrița – SCM Rm. Vâlcea 24-19, în Liga Națională de handbal feminin: Bătălia pentru titlu a fost relansată

SCM Rm. Vâlcea a fost învinsă cu 24-19 de Gloria Bistrița, într-un meci restanță din etapa a 8-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Echipa lui Florentin Pera a suferit primul eșec al sezonului, iar bătălia pentru titlu a fost relansată, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

Rezultatul ajută CSM București, care poate reduce la trei puncte handicapul față de Vâlcea, dacă va câștiga la Corona Brașov. Programul solicitant din această perioadă, cu meciuri în Liga Campionilor și Liga Națională, i-a pus ”capac” echipei campioane la Bistrița, care obținuse opt victorii în cele opt jocuri din întrecerea internă, inclusiv un 20-19 cu CSM București. Vâlcea a întâlnit marți după-amiază o echipă foarte motivată a Gloriei Bistrița, în creștere de formă sportivă, iar adversara nu a ”iertat-o”.

Echipa lui Florentin Pera a fost la conducere în primele 15 minute, când a și reușit să se desprindă la 8-5, dar din acel momentul „filmul” s-a rupt. SCM a început să resimtă oboseala, nici nu s-a mai putut baza pe Samara da Silva, jucătoarea numărul 1 a echipei în ultima perioadă, iar Gloria a revenit până la pauză și chiar a preluat conducerea, 12-11.

Rezultatul nu a fost un simplu foc de paie, pentru că Bistrița a continuat să urce, iar Vâlcea a fost în cădere liberă. Două jucătoare au strălucit în partea secundă, Valentina Ardean-Elisei care a făcut un joc admirabil ca inter stânga la cei 37 de ani, și portarul Zoqbi de Paula. Sportiva venită de la Buducnost a arătat ca un adevărat portar de Final Four în tabăra gazdelor, iar prin paradele ei a reușit să stoarcă și ultimul strop din energie al campioanei. De la 18-16 în minutul 46, echipa lui Horațiu Pașca s-a desprins la 23-16 în minutul 55. Vâlcea a marcat următorul gol abia în minutul 59, în condițiile în care a avut și patru minute de superioritate.

Citește și: Vești bune pentru conducătorii auto- A fost depus un proiect important

Vâlcea a fost făcută KO la Bistrița, iar pentru echipa lui Florentin Pera vin în continuare trei meciuri dificile, două în Liga Campionilor. Noroc că jocul cu Gloria Buzău din deplasare a fost amânat pentru începutul anului viitor. Oricum, titlul a fost deja relansat!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.