Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gloria Bistriţa a urcat pe locul 3 în Liga Națională de handbal feminin

fotbal drepturi tv minge

Etapa a 22-a a Ligii Naţionale de handbal feminin a programat la sfârşitul săptămânii trecute câteva partide cu mize mari. În urma rezultatelor înregistrate, în bătălia pentru cupele europene s-au produs câteva schimbări însemnate potrivit mediafax.

De asemenea, în această rundă s-a decis în mare măsură şi echipa care va retrograda, CSM Galaţi. Gloria Bistriţa a urcat pe locul 3 în Liga Naţională, după o victorie cu 33-23 în faţa echipei HC Zalău. Formaţia lui Horaţiu Paşca este pe val, reuşind să obţină a patra victorie consecutivă, motiv pentru care a atins şi cea mai bună poziţie din istoria clubului. Bistriţa a profitat şi de rezultatul din derby-ul rundei, Corona Braşov – SCM Craiova 19-26. Fără Bogdan Burcea pe banca tehnică, după ce a fost operat în cursul acestei săptămâni, formaţia din Bănie a făcut totuşi cel mai bun joc al sezonului şi a luat trei puncte mari pe terenul formaţiei care era pe podium până azi.

Corona Braşov a retrogradat două locuri în urma acestei înfrângeri, având în vedere că a fost depăşită şi de Măgura Cisnădie, după 28-22 cu Dunărea Brăila. Echipa de la poalele Tâmpei riscă acum să rămână şi în afara cupelor europene, după trei înfrângeri în ultimele patru partide.

U Cluj a învins CSM Galaţi cu 31-27 şi s-a desprins la 7 puncte de principala adversară în lupta pentru evitarea retrogradării. Formaţia dunăreană are şanse mici să evite revenirea în Divizia A. Într-o altă partidă, Gloria Buzău a învins Minaur cu 28-24.

Situaţia la vârf este următoarea: Vâlcea – 57p (20j), CSM Bucureşti – 54p (19j), Bistriţa – 36p (20j), Cisnădie – 35p (21j), Braşov – 34p (21j), Craiova – 33p (20j).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.